modna inspiracija

Mogu da budu NAJLASKAVIJE ili da dodaju 10 kg: Džej Lo demonstrira kako (pravilno) nositi NAJUDOBNIJE PANTALONE NA SVETU

0

Ili ćete u njima izgledati kao seks-bomba ili biti vrlo nezadovoljni — sredine nema

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez (52) trenutno boravi u Španiji, gde na ostrvu Gran Kanarija snima svoj novi film "Majka", u režiji Niki Karo.


Pevačica i glumica igraće u njemu plaćenu ubicu koja se vraća u život svoje ćerke kako bi je zaštitila jer preti opasnost, a očekuje se da ostarenje u produkciji "Netfliksa" premijerno vidimo u toku ove godine. Pored Džej Lo igraju još meksički glumac Gael Garsija Bernal, američki reper i glumac Omari Hardvik i britanska zvezda Džozef Fajns, inače mlađi brat slavnog Rejfa Fajnsa.


Iako je zbog snimanja Dženifer često daleko od kuće, to ne znači da njena obnovljena romansa s Benom Aflekom (koja će uskoro obeležiti prvu godišnjicu!) trpi. Naprotiv, par daje sve od sebe da zajedno provede svaki slobodan trenutak, a oboje često putuju kako bi se sastali uprkos poslovnim obavezama.

 

Tako je Aflek nedavno doputovao u Las Palmas, glavni grad pomenutog španskog ostrva, a tamošnjim paparcima nije promakla jedna romantična šetnja trenutno najpopularijeg para na svetu. Dženifer i Ben su obilazili grad držeći se za ruke, ljubili se, šaputali, seli na klupicu da se odmore...


Džej Lo je, pri tome, još jednom pokazala da u svakodnevnom stilu briljira koliko i na crvenom tepihu, a verovatno ni sama nije očekivala da će baš ove fotografije izaći iz rubrika o poznatima i ukrasiti modne stranice.

 

1 / 3 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


Dženifer je, naime, nosila bele pantalone s tregerima, model od džinsa koji potpisuje brend Brunello Cucinelli. U pitanju je sada već rasprodati komad čija cena iznosi 370 dolara, i to pantalone nešto širih nogavica koje otkrivaju leđa.
Ovaj model pantalona decenijama ulazi u modu i izlazi iz nje, a iako spada u najudobnije na svetu, nije uvek laskav za figuru.

 

Tradicionalno omiljena odeća trudnica zbog nesumnjivog komfora koji pružaju, pantalone s tregerima mogu vizuelno da rašire figuru i čine da izgledamo nekoliko kilograma teže. Posebno mogu da "dodaju" u predelu stomaka, kukova i zadnjice, ali Džej Lo je ponela poseban model na poseban način!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤️‍🔥 (@jlodiary)


Naime, pevačica je odabrala model koji otkriva leđa, što je svemu dalo vrlo seksepilnu crtu, a uz ga je kombinovala s krop topom koji naglašava kukove i vizuelno izdužava figuru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤️‍🔥 (@jlodiary)


Pop zvezda je uz to ponela bele patike brenda Alexander McQueen od 580 dolara i svoju čuvenu "birkinku" — torbu Hermes Himalayan Birkin, napravljenu od krokodilske kože.

 

 

makonda-tracker