njen stil

Ni odeća, ni obuća — ništa nije bilo u skladu sa prilikom! (Ne baš) poslovno izdanje Dženifer Lopez nije svima po ukusu

0

Mada obično bira formalniju garderobu za poslovne prilike, Dženifer Lopez odlučila je da se ovog puta na jednom sastanku pojavi u vrrrlo ležernom izdanju...

foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID/Backrgrid USA/Profimedia
foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID/Backrgrid USA/Profimedia

Glumačka i pevačka diva Dženifer Lopez započinje zajednički život sa svojim partnerom Benom Aflekom u veličanstvenoj vili na Bel Eru, a u međuvremenu — ne staje kada su u pitanju poslovne obaveze!

 

Džej Lo uslikana je nakon poslovnog sastanka u Los Anđelesu — ali nije delovalo da se vraća sa jednog takvog događaja.

 

U Los Anđelesu je bilo toplo, ali Džej Lo na licu nije imala osmeh. Ona je uslikana sa kafom i fasciklama u rukama, a čini se da obavljanje poslovnih obaveza uopšte nije bilo u vrhu njene liste želja tog dana.

 

Mada obično za ovakve prilike Dženifer bira nešto formalnije odevne kombinacije, ovog puta rešila je da bude skroz atraktivna i da ne mari isuviše za dres-kod.

 

Za obavljanje svojih poslovnih obaveza birala je oversized košulja-haljinu midi-dužine u jarkonarandžastoj nijansi, koja se raskopčava u donjem delu, sve do bedara, pa je Džej Lo otkrila svoje noge — kao da je nosila mini-suknju!

 

1 / 10 Foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID/Backrgrid USA/Profimedia

 

Ona je haljinu nosila sa podvrnutim rukavima, a stajling je podigla na viši nivo braon kaišem sa prepoznatljivim logoom modne kuće Valentino, dok je na nogama nosila obične zlatne japanke.

 

Pletena kožna torba u bež i braon nijansama, nemarno svezana punđa, kao i sunčane naočare učinile su da ovaj stajling izgleda sasvim ležerno, što bi za nekog drugog bilo pomalo neprihvatljivo za poslovni sastanak, ali ne i za superzvezde kao što je Džej Lo...

 

 

makonda-tracker