probajte i vi

Efektniji od skupog nakita i mini-suknje: Romantičan detalj koji Tamara Dragičević i Nina Janković obožavaju

3

Među odevnim kombinacijama šarmantnih glumica u poslednje vreme posebno su se izdvojile dve kojima je zajednički isti detalj

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumica Tamara Dragičević ovih dana s porodicom i prijateljima uživa na zimovanju na Tari, odakle je podelila nekoliko prelepih fotografija nastalih u snegu, a poslednja je privukla posebnu pažnju zaljubljenica u modu.


Zvezda filma "Toma" pozirala je u ski pantalonama, koje je kombinovala na neuobičajen i vrlo interesantan način ― s belom košuljom s plavim kvadratićima nešto širih rukava, koja odiše romantikom i vintidž stilom.

 

Najupečatljiviji detalj na ovom komadu bez sumnje je predimenzionirana kragna, koja je ukrašena istim dezenom kao ostatak košulje, pada preko ramena i ima svetloroze ivice s karnerom.

 


Velika i zanimljiva kragna kao statement detalj jedan je od najpopularnijih načina da se na suptilan način "oživi" autfit i učini interesantnijim, a ovim trikom se nedavno poslužila i Tamarina koleginica, prijateljica i snaha Nina Janković. Ona je u Beogradskom dramskom pozorištu, u izvođenju predstave "Kad su cvetale tikve" uživala bluzi dugačkih rukava i vrlo svetle plave nijanse čiji je ključni detalj takozvana "petar pan kragna" bele boje.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Efektne kragne su, bez sumnje, doživele veliki comeback, a najveća poznata zaljubljenica u njihovu moć jeste vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, koja često nosi retro komade ukrašene upravo njima.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker