tako se to radi!

Na crvenom tepihu — DIVA, u svakodnevici — INSPIRACIJA! 10 kombinacija zbog kojih je Tamara Dragičević IKONA STILA 2021.

3

Srpska glumica od početka karijere spada u najbolje odevene devojke naše javne scene, a 2021. bez sumnje je bila njena godina!

foto: Radule Perisic/ATAImages, Antonio Ahel/ATA Images
foto: Radule Perisic/ATAImages, Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Tamara Dragičević (33) poznata je po tome što neguje autentičan modni izraz i maestralno kombinuje najaktuelnije trendove s klasičnim komadima i motivima u modi, kao i sa svojim ličnim preferencijama, a tokom 2021. godine briljirala. Da li zato što smo je viđali češće zbog promocije i ogromnog uspeha filma "Toma", u kom je odigrala Silvanu Armenulić, ili zbog toga što je modno sazrela, jedna od najboljih glumica svoje generacije u svakoj prilici je uspevala da oduzme dah i stala rame uz rame sa svetskim zvezdama i u svečanim varijantama i u casual izdanjima.


Sigurno ćemo neko propustiti, ali ako nas pitate, ovo su bile njene najefektnije kombinacije.

 

  • Svetska, a naša

 

Kada joj je na niškim Filmskim susretima uručena "Carica Teodora" za ulogu Silvane Armenulić, Tamara je klasičnom i elegantnom haljinom pokazala da je i te kako spremna za Holivud. U pitanju je model čiji je prednji deo kraći i seže do kolena, dok je zadnji maksi dužine, a raskošna suknja pada u volanima. Što se tiče gornjeg dela, on nema korset, kako to obično biva s ovim krojem elegantnih toaleta, već je jednostavno krojen i ima vrlo efektan V-izrez koji na suptilan način akcentuje dekolte.

 

1 / 4 Foto: Radule Perisic/ATAImages

 

  • Haljina koja je pomutila razum i Džej Lo

 

Jesenja sezona donela nam je trend rolka-haljina, a među prvima kod nas takav model je ove godine ponela Tamara Dragičević. Glumica je nosila jednostavan crni model na jednom svadbenom veselju, a zanimljivo je da smo u narednim danima videli Dženifer Lopez u identičnoj haljini!

 

 

  • Kaput za kakav se ne štedi

 

Prošlog januara, na vrhuncu popularnosti teddy kaputa, srpska glumica ponela je jednostavan model širokog kroja, s tek dva dugmeta, koji ne viđamo često u crnoj varijanti. Ona je na beogradskom ušću pozirala kombinujući ovaj crni komad s kariranim šalom žute boje i efektnom krem rolkom, demonstrirajući koliko je ova hit bundica pogodna za uklapanje u svakodnevni stil.

 

 

  • Haljina  po ukusu Kejt Midlton

 

Na jednom nedavno održanom događaju, srpska glumica je pokazala zbog čega i najpoznatije modne influenserke često kaskaju za njom. Dok plišani sakoi doživljavaju veliki bum u poslednje vreme, ona se pojavila u plavoj kaput-haljini, inače zaštitnom znaku vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton, napravljenoj od ovog materijala. A da sve izgleda još efektnije, tu su visoke čizme sa zmijskim printom!

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

  • I bajkovito i seksepilno

 

Jedno od boljih  izdanja za crveni tepih u 2021. godini Tamara Dragičević čuvala je za beogradsku premijeru "Tome", kada je u Sava Centru pozdravila publiku u očaravajućoj kombinaciji krem boje.  Glumica je odabrala dugačku suknju visokog struka koja se postepeno širi već od kukova, dok je otkrila i delić ravnog stomaka zahvaljujući topu s providnim rukavom koji prekriva jedno rame. Sve je u potpunila frizurom u stilu lepotica iz zlatnog doba Holivuda i pismo-tašnom efektnog dezena.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

  • Elegancija u stilu diva starog Holivuda

 

Film "Toma" imao je svetsku premijeru na 27. Sarajevo Film Festivalu, gde je Tamara sa suprugom i kolegom Petrom Benčinom prošetala u retro haljini u stilu osamdesetih. U pitanju je bela svetlocava toaleta komotnijeg i dekoltiranog gornjeg dela, sečan u predelu struka, odakle pada ravno i krasi je efektan šlic.

 

 

  • Klasika na njen način

 

Tokom boravka u Americi, Tamara je ponela više zabavnih i interesantnih autfita, a jedan od najefektnijih je spoj kratkog šortsa širokih nogavica i blejzera i bluze s detaljem u vidu mašne poznate kao pussy bow, pre svega zahvaljujući upečatljivom kontrastu boja.

 

  • Kao lepotica iz sedamdesetih

 

Dok je uživala u Čikagu, Tamara nam je pokazala još jednu retro kombinaciju iz svog garderobera koja je vrlo šik, dok joj pantalone od teksasa daju i pomalo opuštenu crtu i čine je prikladnom za svaki dan. Ona se odlučila za crveni kaput, kilote od džinsa, visoke čizme s blok-petom i još jednu svoju pussy bow bluzu, ovog puta u stilu s kraja sedamdesetih, a sve je upotpunila oker kačketom.

 

  • Svačije omiljene čizme u neočekivanom spoju

 

U trenucima opuštanja na balkonu, glumica je pozirala u podvrnutim pantalonama od svetlog džinsa, efektnom lila kropu s detaljima u boji kajsije i žutom kardiganu, a poseban utisak ostavlja njena obuća ― maslinastozelene čizme od prevrnute kože.


Reč je o modelu poznatom pod nazivom čelsi čizme, jednom od proverenih modnih klasika s kojima je nemoguće pogrešiti i koje svakoj kombinaciji daju mešavinu ležernosti i šik stila.

 

  • Varijanta za bezbroj prilika

 

Na premijeri predstave "Široka zemlja", glumica se pojavila u dubokom šortsu oker boje, a odlučila se za vrlo efektan kožni materijal i nešto komotniji kroj. Kombinovala ga je s kožnom jaknom izrazito svetle, skoro bež, nijanse braon boje, a svemu je posebnu retro notu dala upasana košulja u stilu sedamdesetih koju krase upečatljiv floralni dezen i izvučeni reveri. Tamara je ponela ovaj autfit s maslinastobraon kratkim čizmama od prevrnute kože, a tu su i jednostavna torbica i gusto pletene mrežaste čarape.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 

makonda-tracker