ide uz sve

Postiže trendi izgled za sekund: Omiljeni modni detalj Tamare Dragičević je aksesoar za koji ne treba žaliti novac

0


Šarmantna glumica u svakoj situaciji je besprekorno odevena, a jedna od njenih tajni su modni klasici na koje uvek može da računa da joj obezbede šik izgled

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Tamara Dragičević poznata je kao jedna od najbolje odevenih dama na našoj javnoj sceni, a u njenom garderoberu mogu se pronaći i pomalo ekstravagantni komadi koji su korak s najnovijim trendovima i vanvremenski odevni predmeti i aksesoari koji nemaju rok trajanja.


Upravo u drugu grupu spada šal koji smo primetili da Tamara poseduje dugo i nosi rado, a koji bez greške uklapa u različite odevne varijante.

 

Zvezda filma "Toma" i jedna od najangažovanijih glumica Ateljea 212 pre nekoliko dana je pozirala u interesantnoj odevnoj varijanti sastavljenoj od zebrastih pantalona i bele košulje, a utisak dodatno pojačavaju crveni kaput i krem kačket.

 

 

Ključni komad je, međutim, krem ćebe-šal vrlo efektnog visokog karo dezena u različitim nijansama braon boje, koji čitavoj ovoj varijanti daje dozu ležernosti i vrlo trendi izgled.

 


Ipak, ovaj detalj nije novina u garderoberu harizmatične glumice, već ga Tamara bira s vremena na vreme, uvek na sveže i nove načine.
Pre nekoliko dana tako je podelila fotografiju za koju je pozirala s porodicom na odmoru, a glumica je i u ovom slučaju nosila svoj karirani šal, kojim se ogrnula preko kariranog kaputa kojim dominiraju plavi i ljubičasti tonovi. Ovog puta on se sjajno uklopio u vrlo udoban casual izgled, a boja ovog komada odlično je izgledala u spoju sa debelim zlatnim alkama.

 

Tamara Dragičević, Petar Benčina
foto: Instagram

Međutim, Tamarin omiljeni šal nije ove sezone upotpunio njenu kolekciju aksesoara ― prvi put smo ga videli u januaru 2021, kada ga je upotrebila da se ugreje i upotpuni svoj izgled sačinjen od crenog teddy kaputa i bele bogate rolke, a ponovo ga je dodatno naglasila detaljima, tada u vidu ranca sa svetlobraon kaišićima.

 


Predimenzionirani karirani šalovi, posebno ćebasti modeli, jedan su od omiljenih trendova devojaka širom sveta proteklih sezona jer su veoma praktični i omogućavaju da ostanemo in i ugrejemo se na najnižim temperaturama. Pored toga, budući da obično imaju više boja, vrlo su zahvalni za kombinovanje i uklapanje kako u poslovni, tako i u svakodnevni stil, a najbolje od svega je što mogu da se nose na bezbroj načina!


Možete da se ogrnete njima (ili ga čak naglasite kaišićem)...

 


... ili da ih uz pomoć broša nosite kao pončo...

 


... a možete i da ih prebacite preko jednog ramena.

 


U svakom slučaju, ne možete da pogrešite ako nosite ovaj klasik!

 

 

makonda-tracker