PRAKTIČNI & PRELEPI

I za svaki dan i za posebne prilike: 3 sakoa Nine Janković koje bismo nosile u svakoj sezoni

0

Jedna od najboljih glumica svoje generacije i jedna od najbolje odevenih žena na našim prostorima često i rado nosi elegantne komade poput kaputa i blejzera, ali daleko od toga da klasika u njenom slučaju podrazumeva modnu monotoniju

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Nina Janković neretko se nađe u ulozi modela, pa njen profil na društvenoj mreži Instagram često izgleda kao stranice istrgnute iz nekog modnog časopisa.


Ona iz dana u dan oduševljava svojim stilom, kako onim za nešto ležernije prilike, tako i svečanijim izdanjima, a na savršen način kombinuje najaktuelnije trendove s vanvremenskim komadima. Među odevnim predmetima koje je nosila od početka zimske sezone teško je pronaći najlepše, ali nama su posebno zapali za oko — blejzeri! Zato smo izdvojili tri interesantna modela koji se lako uklapaju u različite stilove i savršena su inspiracija za trendi zimu.

 

  • Klasika


Kada pričamo o ženskim sakoima, prva asocijacija je strukirani crni model, a Nina Janković nedavno je ponela ovakav model koji krasi i dvoredno kopčanje. Jednostavan, praktičan i nosiv uz sve!

 

 

U pitanju je nešto duži blejzer, koji je ona ponela sa crnim dubokim pantalona, a i crnom bluzom čiji je gornji deo prekriven čipkom, ali lako možemo da zamislimo ovaj sako nekom plisiranom midi-suknjom.

 

  • Somot


Omiljeni materijal iz sedamdesetih vratio se u modu proteklih sezona, pa sve češće viđamo tople komade napravljene od njega ili čak čitave somotne komplete! Nedavno smo pisali o zanimljivim načinima da se kombinuju pantalone od somota, a Nina može da se pohvali vrlo trendi i udobnim somotnim odelom pink boje.

 

Nina Janković, Mateja Dičić
foto: Instagram

Ona je sako iz ovog dvodelnog seta nedavno ponela i u spoju sa svetlijim farmerkama ravnog kroja i kombat čizmama ravne pete, pokazavši da je takav komad vrlo praktičan i primenjiv u različitim varijantama.

 

 

  • Karirano

 

Karo dezen još jedan je motiv koji se u kolekcijama prestižnih brendova ponavlja iz godine u godinu, iz sezone u sezonu, pa teško da ćete pronaći period u kom se on nije nosio.


Svakako, svoju punu popularnost dostiže u jesenjim i zimskim mesecima, a mogućnosti pri odabiru boja su razne. Nina Janković nedavno je ponela vrlo interesantan dugačak i strukiran model ukrašen različitim smeđim nijansama, koji je savršeno kombinovala s krem pantalonama i krop-topom. Inače, ovaj model lako može da prođe i kao kratki kaputić, a vrlo je zahvalan za uklapanje u različite autfite zbog više boja.

 

 

makonda-tracker