stil za sva vremena

I za posao, i za izlazak: Nasmejana Kejt Midlton ima perfektan predlog za trendi zimski stajling od glave do pete

0

Nepogrešiva Kejt Midlton pokazala je još jedan moćni januarski stajling kakav se može nositi u bezbroj različitih prilika

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Malo ko zna da od svake svoje zvanične kraljevske dužnosti načini modni spektakl kao Kejt Midlton. Lepa vojvotkinja uvek ima odlične predloge za odmerene i efektne stajlinge koje bi žene lako mogle da iskopiraju u različitim prilikama, bilo da je u pitanju odlazak na posao, na ručak ili proslavu u nekom restoranu... Mogućnosti je bezbroj!

 

Odlično raspoložena, Kejt je sa suprugom Vilijamom posetila Lankašir, a osim nje, jasno, veliku pažnju privukao je terpijski pas po imenu Alfi, maleni kokapu (nastao ukrštanjem koker-španijela i pudlice). Kejt se slatko smejala s Alfijem da je vedra atmosfera ispred bolnice koju je par posetio bila očigledna.

 

 

Za ovu priliku Kejt je odabrala savršenu kombinaciju koja je modni hit svake zime, pa i ove!

 

Najpre, ona je ponela kamel kaput, koji je sašiven od kombinacije kašmira i vune, a potpisuje ga Massimo Dutti. Kejtini kaputi uvek su standardno moćni, a ako biste radije imali neki u manje neutralnoj boji, pogledajte kako je izgledao božanstveni plavi kaput koji je obukla pre nekoliko dana u poseti Faundling muzeju u Londonu.

 

Ispod kaputa nosila je komplet koji se sastojao od rolke marke Iris and Ink i suknje u istoj nijansi i istog materijala, a od aksesoara tu je bila torbica Metier London, tačnije model Roma Mini Clutch. Nude karmin, blaga šminka i lagani talasi u kosi samo su bili savršeno skroman, a efektan dodatak na ovu trendi zimsku kombinaciju.

 

 

 

makonda-tracker