tajna je u bojama

Kako se nosi kožna suknja? Samo ovako! Trik zbog kog su svi pogledi uvek uprti u kraljicu Leticiju

1

Za suprugu španskog kralja Felipea VI ne postoje zabrane kada je moda u pitanju. Ona uvek uspeva da ostane odevena u skladu sa svojom titulom, ali da doda malo seksepila i najnovijih trendova, pa tako nije odolela ni ultimativnoj zimskoj opsesiji kožnim suknjama, a nosi iz uz poseban trik.

foto: PPE / ddp USA / Profimedia
foto: PPE / ddp USA / Profimedia


Španska kraljica Leticija ne skida zaštitnu masku i vredno nastavlja da radi od početka pandemije virusa korona, a najnovija u nizu njenih kraljevskih dužnosti jeste radni sastanak sa članovima Nacionalnog saveta Španske asocijacije za borbu protiv raka.


Supruga kralja Felipea VI prisustvovala je juče ovom statanku u Madridu, a za ovu priliku pripremila je još jedan vrlo atraktivan poslovni stajling koji pokazuje da nema prilike u kojoj neće zablistati!

 

Kao ni pola trendeserki, ni Leticija ove sezone nije odolela kožnoj suknji (a nedavno je nosila i vrlo šik kožne pantalone i ništa manje atraktivnu kožnu haljinu!), vanvremenskom komadu koji svakom autfitu daje eleganciju i seksepil. Suknje od kože obavezan su deo zimskih kolekcija vodećih svetskih dizajnera, a one se lako uklapaju u kombinacije za sve prilike, od formalnih do svakodnevnih.


Leticija je ovog puta ponela model modne kuće Hugo Boss napravljen od jagnjeće kože i pencil kroja, a reč je o suknji visokog struka koja dodatno naglašava figuru uz pomoć decentnog kaiša. Kako je odabrala crnu boju, španska kraljica je rešila da je kombinuje služeći se kontrastom, pa je za gornji deo odeće izbor pao na svetloplavu bluzu koju potpisuje Pol Studio, zatvorenog okovratnika i s puf rukavima. Ovo je stari Leticijin trik za nošenje crne kožne suknje, a ranije ju je obično kombinovala s belim bluzama, košuljama i džemperima. Konstast boja je jednostavan način da stajling deluje zabavnije i dinamičnije, pre svega zahvaljujući tome što nije ponela jednostavnu i pripijenu bluzu.

 

1 / 5 Foto: PPE / ddp USA / Profimedia


Sve je začinila još jednim crnim komadom ― pelerinom brenda Carolina Herrera koja na prvi pogled ostavlja snažan utisak i ima efektno krzno oko vrata. Tome je dodala Magrit crne salonke i clutch torbu kuće Nina Ricci, a od nakita je, kao i inače, nosila minijaturne minđuše i jednostavan zlatni prsten Karen Halam.
 

 

makonda-tracker