mali eksperiment

Ovo još nismo videli od nje: Kejt Midlton iznenadila neobičnim RETRO autfitom za sve prilike

2

Vojvotkinja od Kembridža uvek je odevena zanimljivo i šik, ali se manje-više drži istih okvira. Sada je, međutim, pokazala da je i te kako raspoložea za modne eksperimente. Dopada li vam se Kejt u ovom izdanju?

foto: Evening Standard / Eyevine / Profimedia
foto: Evening Standard / Eyevine / Profimedia

Supruga princa Vilijama i vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton odlučila je da pokaže da može da nosi retro kombinacije!


Ona je juče u londonskom Muzeju Viktorije i Alberta posetila izložbu "Faberže u Londonu: Od romanse do revolucije", na kojoj je izloženo više od 200 predmeta koji slave i oslikavaju rad Karla Gustavoviča Faberžea, čuvenog ruskog juvelira najpoznatijeg po skupocenim jajima napravljenim od plemenitih metala i dragog kamenja. Publici su predstavljena i neka od jaja koja su ustupljena iz privatne kolekcije kraljice Elizabete II, a Kejt Midlton ponovo je bila na visini zadatka kada je u pitanju njen stil za kraljevske dužnosti kakva je obilazak ove izložbe.


Međutim, on nije bio nalik onome što obično viđamo kada je u pitanju vojvotkinja od Kembridža!


Supruga princa Vilijama pojavila se u neobičnoj bluzi koju potpisuje modna kuća Ralph Lauren i čija cena iznosi 135 dolara. Nju krasi efektan pejsli dezen, odnosno šare u obliku suze zakrivljene na gornjem kraju kakav je bio izuzetno popularan osamdesetih, a utisku koji ovaj komad ostavlja dodatno doprinosi spoj boja — tamnih nijansi plave, crvene i ljubičaste, uz dašak tirkizne. Ispod okovratnika, bluza je ukrašena mašnom poznatom kao pussy bow, koji daje određenu notu sofisticiranosti, a tu su i puf rukavi s blagim lepršavim efektom.
Ipak još je interesantnije kako je Kejt ponela ovaj odevni predmet. Ona je odlučila da sastavi pravi retro izgled, pa je bluzu uvukla u uske crne pantalone, a struk je naglasila kožnim crnim kaišem s jednostavnom šnalom.

 

1 / 6 Foto: Pool / Zuma Press / Profimedia


Uz to, Midltonova je rešila da kosu, obično isfeniranu na talase, podigne u visok rep, što je dodatno naglasilo njene zlatne alke srednje veličine, a uz sve je ponela crnu zaštitnu masku.

 

 

makonda-tracker