njen stil

OMILJENI ženski komad u moćnom ruhu: Breskvica zna najsmeliji (i najefektniji) način da kombinujete sako-haljinu

1

Anđela Ignjatović Breksvica bila je glavna zvezda Beograda ove večeri, a njen stil je bio mladalački i urban.

Anđela Ignjatović Breskvica
Anđela Ignjatović Breskvicafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica bila je u centru pažnje prethodnih nedelja, s obzirom na njen nastup, pesmu "Gnezdo orlovo" i plasman na "Pesmi za Evroviziju" '24.

 

Nakon što su se malo stišale strasti oko toga što nije odnela pobedu, iako je osvojila glasove publike, zbog čega su njeni fanovi bili nezadovoljni, Breskvica se posvetila novim radnim obavezama i pobedama na drugom planu.

 

Ovog puta je mlada pevačica fotografisana ispred jedne parfimerije, gde je predstavljena njena kolaboracija s jednim brendom šminke, a pojavila se u svom stilu — urbano i mladalački.

 

 

Breskica se odlučila za all black autfit, kojim je dominirao savršeni model sako-haljine. Sako-haljine su specifični modni komadi jer mogu da se nose i u jednoj i drugoj varijanti, kao sako i kao haljina. Sako-haljine, uopšteno, mogu da se kombinuju sa patikama, visokim štiklama, čizmama i u svakoj verziji će izgledati fantastično.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

To zna i Anđela, pa je zato i ponela svoju sako-haljinu s visokim štiklama, dok je ispod nje zapravo nosila drugu mini-haljinu, ali ona se samo diskretno nazirala, te je na momente moglo izgledati kao da je nema.

 

Uz ovakav autfit perfektno je stajala zalizana punđa, a ceo utisak je bio urban i šik.

 

Anđela Ignjatović Breskvica na promociji svoje kolaboracije sa jednim brendom šminke
Anđela Ignjatović Breskvica na promociji svoje kolaboracije sa jednim brendom šminkefoto: Antonio Ahel/ATAImages

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Breskvica i Teya Dora zajedno na Kurir TV-u

 

 

makonda-tracker