zanimljivo

Njih dve su LJUTE RIVALKE, ali imaju jednu osobu koju obe OBOŽAVAJU: Ko je muškarac koji povezuje Breskvicu i Teya Doru?

0

O ove dve mlade pevačice bruji Srbija, a osim ljubavi prema muzici veže ih i ljubav prema jednom muškarcu 

KO JE ZAJEDNIČKI PRIJATELJ TEYA DORE I BRESKVICE?
KO JE ZAJEDNIČKI PRIJATELJ TEYA DORE I BRESKVICE?foto: Youtube Printskrin / RTS

U poslednjih nekoliko dana Srbija je pod utiskom Beovizije, na kojoj je Teya Dora odnela pobedu. Ona će našu zemlju predstavljati u Malmeu. Njena najveća rivalka u ovom takmičenju je bila Breskvica, kojoj je pobeda izmakla za malo. 

 

Iako su Teya Dora i Breskvica više puta govorile o tome da jedna drugu ne doživljavaju kao rivalke njihovi fanovi ne misle tako. Mnogi su u žaru na društvenim mrežama vodili rasprave o tome koja od njih dve je bolja, ali je ipak na kraju pobedu odnela Teya.

 

 

Bilo kako bilo, nedavno je otkriveno da osim ljubavi prema dobroj muzici njih dve gaje ljubavi i prema jednom, istom muškarcu. U pitanju je njihov zajednički frizer, a budući da obe veoma vode računa o svojoj kosi, ne iznenađuje što su se obe odučile za najbolje.

 

U pitanju je estradni frizer Nikola Rakić kod kojeg Breskvica već veoma dugo odlazi na ulepšavanje, a on je ujedno i najbolji drug pobednice, Teye Dore. 

 

TEYA DORA JE NAJBOLJA DRUGARICA ČUVENOG FRIZERA
TEYA DORA JE NAJBOLJA DRUGARICA ČUVENOG FRIZERA foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ovo potvrđuje i činjenica da je on bio velika podrška Teya Dore na ovogodišnjem takmičenju, o čemu je Teya i pričala nedavno nakon pobede na Beoviziji.

 

- Svesna sam da se digla velika prašina oko mog nastupa, pesme i performansa. Međutim, nisam mogla ni da zamislim da će to biti u tolikoj meri. Rekla sam sebi da neću gledati snimke na društvenim mrežama dok ne prođe finale, ali to je prosto nemoguće jer moj najbolji drug i frizer Nikola to pomno pratio i sve mi prenosio - rekla je Teya Dora za Blic neposredno pred početak finalne večeri izbora za pesmu Evrovizije.

 

BRESKVICA JE BILA FAVORIT ZA POBEDU
BRESKVICA JE BILA FAVORIT ZA POBEDU foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Podsetimo, pored Breskvice i Teya Dore u krugu najvećih favorita Beovizije bile su Zorja Pajić i Konstrakta. Pobedu je odnela Teya Dora koja će Srbiju predstavljati u Malmeu svojom pesmom "Ramonda".

 

Bonus video:

Andrija Jo o pobedi Teya Dore 

 

makonda-tracker