iskrena

Probudila se — i predosetila kakav će biti ishod: Breskvica se više NIKADA neće prijaviti za PZE, a razloge ne krije

0

Anđela Ignjatović Breksvica sumirala je utiske nakon PZE '24, na kom je osvojila drugo mesto.

Breskvica je nastupila na 'Pesmi za Evroviziju' s pesmom 'Gnezdo orlovo'
Breskvica je nastupila na "Pesmi za Evroviziju" s pesmom "Gnezdo orlovo"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što je na takmičenju PZE '24. osvojila drugo mesto s pesmom "Gnezdo orlovo", nakon sabranih glasova žirija i publike, u čemu je ubedljivo odnela pobedu, Anđela Ignjatović Breskvica je sabrala utiske nakon takmičenja, o čemu je govorila i sa Ognjenom Amidžićem u emisiji "Ami Dži šou".

 

Odlično sam. Ja sam presrećna, jako sam ponosna kako smo odradili nastup, kako sam pevala, s obzirom na to da sam imala ogromnu tremu. Mislim da je sve ispalo savršeno. Baš sam ponosna, mislim da smo baš lepo odradili posao — rekla je Breskvica.

 

Premda je pobedila Teya Dora s pesmom "Ramonda", Anđela je mnogima bila favorit, a nakon samog takmičenja javila su se brojna previranja i neslaganja s konačnim mišljenjem stručnog žirija, koji je Breskvicu nagradio, ali nekoliko učesnika je imalo bolju pesmu, prema njihovom mišljenju i podeljenim poenima.

Anđela je zadovoljna kako je takmičenje prošlo, a iako se nadala pobedi, Teya Dora i "Ramonda" su po njenom mišljenju zasluženo odnele pobedu.

 

Srećna sam bila što je moj favorit pobedio, a to je Teya Dora, odmah posle mene ona je bila moj favorit — bila je izričita Breskvica, a onda je odgovorila na pitanje da li smatra da je takmičenje bilo regularno.

 

Ja želim da verujem u to da jeste. Smatram da obraz i vaspitanje nekome ne bi dozvolilo da lažira tako nešto — rekla je Breskvica.

 

Breskvica ističe da se više neće prijavljivati na PZE
Breskvica ističe da se više neće prijavljivati na PZEfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ipak, ona se više neće prijavljivati za takmičenje PZE, niti će pokušavati ponovo da bude srpska predstavnica na takmičenju "Evrovizija", koje se održava svake godine u različitom evropskom gradu, u zavisnosti od toga ko je prethodne godine odneo pobedu.

 

Zbog čega se Breskvica više neće prijavljivati za PZE?

 

Smatram da je to takmičenje na kom se pojaviš jednom i šta uradiš, uradiš, nikad se više neću prijavljivati — bila je iskrena.

 

 

Ona, ipak, nije bila tužna, jer je predosećala da neće pobediti, iako je danima pre toga govorila da "manifestuje" pobedu i vidi sebe na velikoj evrovizijskoj sceni.

 

Nisam bila tužna jer sam znala, prosto ja imam tu neku intuiciju, kada sam se probudila, znala sam da neću proći — otkrila je Anđela.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Evo kako je Breskvica proslavila drugo mesto na PZE

 

makonda-tracker