oglasile se

U kakvim su odnosima Teya Dora i Breskvica? Pevačice se obratile jedna drugoj nakon finala Pesme za Evroviziju '24.

0

Nakon pobede pesme "Ramonda" u neizvesnoj završnici PZE '24, Anđela Ignjatović Breskvica, koja je važila za glavnu favoritkinju, uputila je javnu poruku, a ubrzo je dobila odgovor

Anđela Ignjatović Breskvica tokom učešća na Pesmi za Evroviziju '24 (PZE24), gde izvodi pesmu 'Gnezdo orlovo'
Anđela Ignjatović Breskvica tokom učešća na Pesmi za Evroviziju '24 (PZE24), gde izvodi pesmu "Gnezdo orlovo"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Predstavnica Srbije na Evroviziji 2024. u Malmeu biće Teya Dora, koja će se Evropi i svetu predstaviti pesmom "Ramonda"!


Ona je odnela pobedu na festivalu Pesma za Evroviziju '24, gde joj je glavna konkurentkinja bila Anđela Ignjatović Breskvica, koja je otpevala pesmu "Gnezdo orlovo" i osvojila najviše glasove publike.


Ipak, stručni žiri prevagnuo je u korist prelepe balade inspirisane Natalijinom ramondom, srpskim simbolom snage i istrajnosti, a i dan kasnije priča se o neizvesnom finalu.

To je podstaklo i komentare o odnosu dveju pevačica, a Teya Dora i Breskvica su odmah pokazale da je među njima sve u savršenom redu.
Breskvica je napre javno čestitala koleginici na pobedi i poručila da će navijati za nju.


Želim da vam se zahvalim na svim glasovima i na svoj podršci koja je bila zaista ogromna. Takođe želim i javno da čestitam našoj dragoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi – poručila je ona na Instagramu.

 

Teya Dora predstavlja Srbiju na Evroviziji, pesmom 'Ramonda'
Teya Dora predstavlja Srbiju na Evroviziji, pesmom "Ramonda"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Potom se oglasila i Teya Dora, koja je podelila ovu objavu i istakla da joj drago što su Breskvica i ona bile jedna uz drugu na ovom putovanju.


Puno mi je srce što smo bile jedna drugoj podrška kroz celo ovo takmičenje. Hvala – uputila je ona poruku pevačici.

 

Breskvica i Teya Dora uputila jedna drugoj javne poruke posle finala PZE '24.
Breskvica i Teya Dora uputila jedna drugoj javne poruke posle finala PZE '24.foto: Instagram / iamteyadora

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Evo kako je Breskvica proslavila drugo mesto

 

makonda-tracker