bivša ljubav

"Htela je da se bavi manikirom i šminkanjem": Breskvica i Vojaž su se voleli 3 godine, a malo ko zna kako je sve počelo

1

Vojaž je jednom prilikom ispričao kako su se mlada pevačica i on upoznali i kako je protekao njihov prvi susret

Breskvica i Vojaž tokom ljubavi
Breskvica i Vojaž tokom ljubavifoto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Anđela Ignjatović Breskvica u ovom trenutku je jedna od devojaka na javnoj sceni o kojima se najviše priča jer spada u favorite na muzičkom festivalu Pesma za Evroviziju '24.


Ona se predstavila u prvoj polufinalnoj večeri pesmom "Gnezdo orlovo", koja je izazvala mnogo polemike u regionu, a ova numera predstavlja drastičnu promenu Breskvičinog uobičajenog stila.


Mlada pevačica je godinama bila poznata po drugačijoj muzici u odnosu na ovu etno pesmu, a dugo je sarađivala s bivšim dečkom Mihajlom Veruovićem, koji je poznatiji pod pseudonimom Vojaž.

Oni su tokom svoje ljubavi bili jedan od omiljenih parova među poznatima, naročito kod mlađe populacije, pa je i vesto njihovom raskidu bila veoma zapažena.

 

Breskvica i Vojaž
Breskvica i Vojažfoto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Reper i pevač kasnije je rekao da mu je veza s Breskvicom do tog trenutka bila prva ozbiljnija u životu, a otkrio je i kako je sve počelo.


– Sećam se da sam na Jutjubu izbacio pesmu "Geto fenomen", koju je ona otpevala na svoj način i objavila je taj snimak na Instagramu. Kada sam čuo njenu verziju, odmah sam joj poslao poruku i pohvalio je da je odlično to odradila i da ima sjajan glas. Tako smo počeli komunikaciju – ispričao je Vojaž za Informer.


Nakon dopisivanja, usledio je i prvi susret, a dogovorili su se da se sastanu gde i mnogi mladi u Beogradu koji tek treba da se upoznaju.

 


Našli smo se oko četiri po podne u blizini Trga republike i odmah smo krenuli na Kalemegdan. Tog dana smo se prvi put poljubili. U tom periodu imao sam baš teške momente u privatnom životu, neki crni oblak nadvio mi se nad glavom, zbog porodice i raznih drugih situacija. Ona mi je bila sunce koje je sve to razvedrilo. Zaljubio sam se u nju upravo zbog tog osećaja olakšanja – ispričao je on.


Kako je Vojaž objasnio, Breskvica je tada planirala čime će se baviti u životu, a rekao je da je ideju da se upusti u muzičke mode dobio on.


Htela je da se bavi manikirom i šminkanjem. Rekao sam joj da batali to jer ima glas kao anđeo. Već smo javnosti bili interesantni i najbolji potez je bio da uradimo duet. Našao sam neku matricu na internetu i napisao nam pesmu "Vrati me". Pozvali smo Nućija, koji je tada sa bratom Markom radio produkciju i on nam je snimio spot za tu numeru. To je prva pesma koja je za samo jedan dan skupila milion pregleda na Jutjubu. Tada su mediji počeli da pišu o nama – rekao je Vojaž.

 

Breskvica i Vojaž zajedno na sceni
Breskvica i Vojaž zajedno na scenifoto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages


Par se viđao tri godine, a potom su raskinuli u januaru 2021. godine. Vojaž nije krio da mu nije bilo lako posle raskida.


Dugo mi je trebalo da prebolim Anđelu. Bila je to jedna divna veza iz koje nosim mnogo lepih uspomena – istakao je tad.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Pevačice izabrale pobednika Pesme za Evroviziju

 

makonda-tracker