magnetski privlače pogled

S običnom belom majicom ili džemperom stvaraju – magiju! 5 modela sukanja kojima možete zameniti farmerke ove jeseni

0

Jedna kvalitetna, šik suknja koja privlači pažnju može da bude vaše glavno modno oružje, "razbije" monoton jesenji stajling i izdvoji vas iz mase, a ako odaberete neki od ovih modela – možete biti sigurni da ste i aktuelni i odeveni s ukusom.

Jesen nam pruža mnogo prilika da eksperimentišemo sa stilovima sukanja
Jesen nam pruža mnogo prilika da eksperimentišemo sa stilovima sukanjafoto: Creative Lab/Shutterstock.com

Mini, midi, maksi, jednobojne, šarene, dezenirane, pencil, lepršave... kada se radi o suknjama, stvar je vrlo jednostavna – volimo ih sve, u baš svakoj sezoni!


One su posebno popularne tokom jeseni, kada u kombinaciji s kratkim čizmama ili dubokim patikama mogu da ostave snažan utisak, a mogućnosti su jednako zabavne i raznovrsne kao u letnjim danima.

 

Aktuelna sezona obično se automatski dovodi u vezu sa džinsom, ali vam večno trendi teksas suknja nije neophodna za look koji spaja eleganciju i nonšalanciju.

1. Kožna suknja

 

Klasična kožna suknja uvek diktira jesenje trendove
Klasična kožna suknja uvek diktira jesenje trendovefoto: @sylviemus_/Instagram

Bez obzira na dužinu i kroj, jednostavna suknja od kože je pravi modni klasik, ali to posebno važi za običnu mini-suknju ravnog kroja i visokog struka. Sinonim za hladnije dane, ona je vanvremenski trend koji se lako uklapa uz raznu jesenju obuću i gornje delove odeće poput belih košulja, predimenzioniranih džempera, šik bluza na tufne...


2. Puna suknja

 

Kada birate midi-suknju za jesen, ne budite umereni!
Kada birate midi-suknju za jesen, ne budite umereni!foto: @dawn.tan/Instagram

Ako želite da iskoristite suknju kao statement deo kombinacije i da sve ostalo u autfitu bude svedeno i jednostavno, idi na veličinu – model kojem je glavni kvalitet volumen! Bez obzira na materijal i šaru, ovakva suknja će biti najprimetniji deo modnog izdanja, a jednako će biti zapažena i kada je u jednoj, neutralnoj boji poput bele.


3. Maslinasta suknja

 


Jesenja paleta boja oslanja se na nijanse iz prirode, tonove zemlje, lišća i tmurnog neba, a jedna od nijansi koje su popularno popularne jeste maslinasta u svim svojim varijacijama. Kakvu god da odaberete, možete biti sigurni da ste odeveni u skladu sa sezonom.

4. Pletena suknja

 

Nema trendi jeseni bez pletiva, zar ne?
Nema trendi jeseni bez pletiva, zar ne?foto: @anoukyve/Instagram

Oktobarski dani u modu nam vraćaju pletiva: široke i tople džempere, otmene rolke, šik rolka-haljine poput one koju je nosila Sloboda Mićalović pre nekoliko večeri, neobične komplete u jesenjim bojama... i njihovo visočanstvo pletene suknje! Ako ste nešto smeliji, umesto jednostavne jednobojne, odaberite neku s etno radom i dodajte malo boho duha svom stilu.


5. Statement suknja

 

Čak i naizgled dosadna suknja ostavlja utisak, ali ako ste spremni za eksperiment u vidu statement komada, utisak će biti još biolji!
Čak i naizgled dosadna suknja ostavlja utisak, ali ako ste spremni za eksperiment u vidu statement komada, utisak će biti još biolji!foto: @tamummcpherson/Instagram

Uz najobičniju belu majicu ili jednostavan džemper koji imate godinama jedna posebna suknja zaista može da stvara čuda! Bila ona metalik, s resama, zaniljivog printa... može da "nosi" kompletan autfit.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Revija kakvu nikad niste videli

 

makonda-tracker