inspiracija za jesen

Kad Balenciaga pozove – vreme je za šok! Sofija Milošević drastično promenila frizuru i nikad nije izgledala bolje

0

Od prvih dana karijere, poznata manekenka ima dugu plavu kosu, a sada je odlučila da promeni svoj izgled i prilagodi ga jesenjoj sezoni. Svoj look je predstavila na reviji brenda Balenciaga na Nedelji mode u Parizu, a utisak je fenomenalan.

Sofija Milošević od početka karijere ima manje-više sličnu frizuru
Sofija Milošević od početka karijere ima manje-više sličnu frizurufoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na upravo završenoj Nedelji mode u Parizu imali smo priliku da vidimo neka od najvećih imena modne industrije, a u njihovom društvu je uživala i srpska manekenka i dizajnerka Sofija Milošević.


Ona je imala priliku da, kao i Keti Peri, Nikol Kidman, Lindzi Lohan i mnoge svetske zvezde, prisustvuje reviji na kojoj je modna kuća Balenciaga predstavila žensku kolekciju za proleće i leto 2025. godine, a pojavila se u modnom izdanju s potpisom ovog brenda i – pokazavši novu frizuru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)


Partnerka fudbalera Luke Jovića odabrala je pripijenu belu haljinu sirena-kroja, špicaste srebrne papuče i kožnu jaknu u sportskom stilu, kao i čuvenu Hourglass tašnicu, a tom prilikom je predstavila dugački paž.

Sofija se opredelila za bob koji pada do ključnih kosti, bez šiški, a isfeniran je tako da ističe volumen kose, pa ona deluje gušće i blago razbarušeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)


Bob frizura Sofije Milošević, trend za jesen 2024.


Kako bismo sprečili krzanje i oštećenja kose usled trenja sa šalovima i džemperima tokom jeseni, frizeri često preporučuju da se ona skrati početkom ove sezone.


Zato se podmlađujući klasik bob nepogrešivo vraća svake godine, a ova frizura ima brojne varijante, od izrazito kratkih do veoma dugačkih verzija.

 

Sofija Milošević pokazala novu frizuru - šik paž
Sofija Milošević pokazala novu frizuru - šik pažfoto: Instagram / sofijamilo

Ove godine posebno je popularan "lob" (eng. long bob), koji pada do korena vrata ili ključnjače i pruža veoma šik izgled.


Takav stil zahvalan je i za kombinovanje jer pruža više mogućnosti za eksperimentisanje s frizurama, a kosa je dovoljno dugačka da može da se podigne.

 

Sofija Milošević pokazala novu frizuru - šik paž
Sofija Milošević pokazala novu frizuru - šik pažfoto: Instagram / sofijamilo

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sofija Milošević na Balenciaga reviji

 

makonda-tracker