PREDLOZI INFLUENSERKI

Kako se obući za posao, dejt, izlazak na kafu...? 9 ideja za jesenje modno izdanje koje ostavlja utisak u svakoj prilici

0

Influenserke su odavno ušle u strukirane blejzere, trendi farmerke i kapute i predstavile nam svoju viziju šik jeseni, a ovo su neke od njihovih ideja.

Modni predlozi influenserki za jesen za stilom
Modni predlozi influenserki za jesen za stilomfoto: clairerose/Instagram, sobalera/Instagram

Leto je zamenila jesenja sezona, a jarke boje zagasite, maslinaste, tople, s mnogo mogućnosti za kombinovanje.


Sastaviti modno izdanje tokom jeseni nije uvek jednostavno jer u jednom trenutku može da nam bude toplo, a već nekoliko sati kasnije da se smrzavamo dok pada kiša. Međutim, postoji mnogo načina da se obučete tako da budete spremni za sve skokove i padove temperature, da vam bude prijatno celog dana i da ostanete trendi u svakom trenutku!


Jesen je odlično vreme da uvedete kožnu odeću u svoj garderober, a kvalitetne kožne suknje, mantili ili pantalone, naročito u potpuno crnim kombinacijama, odličan su izbor za baš sve prilike. U ovoj sezoni nam se vraćaju i farmerke, kao i velike tote torbe, a ono što svaki orman mora da ima je bar jedan kvalitetan sako.


Kako iskoristiti ove komade i poneti ih u praktičnim izdanjima za posao, šetnju, večernji i dnevni izlazak... pogledajte u galeriji.

1 / 9 Foto: clairerose/Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Jesen na Kurir televiziji donosi novitete

 

makonda-tracker