prefinjeno

Rolka-haljina Slobode Mićalović koja svaku ženu pretvara u damu: Za svaki dan ili svečanosti – ovaj model je uvek trendi

0

Popularna glumica bila je među onima koji su juče uživali u premijeri filma "Bauk", a za ovu priliku odabrala je sofisticirano i damsko izdanje koje ostavlja utisak jednostavnošću i klasikom.

Sloboda Mićalović i Miloš BIković na premijeri filma 'Bauk'
Sloboda Mićalović i Miloš BIković na premijeri filma "Bauk"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prošle večeri u Beogradu je održana svečana premijera filma "Bauk" Gorana Radovanovića, u kom glavnu ulogu igra dečak Jakša Prpić, inače sin glumice Anđelke Stević Žugić.


Pred projekciju ovog ostvarenja, mnoge poznate ličnosti prošetale su crvenim tepihom, a bilo je tu i umetnika koji nisu učestvovali u snimanju "Bauka", ali su došli kako bi podržali kolege.


Među njima je i glumica Sloboda Mićalović, čiji suprug igra jednu od glavnih uloga u filmu, a u sali je pozirala s glumcem i prijateljem Milošem Bikovićem.

Stil Slobode Mićalović na premijeri filma "Bauk"


Jedna od omiljenih domaćih glumica za ovu priliku je birala eleganciju na zimski način – rolka-haljinu kakva je aktuelna svake godine posle pada temperatura.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Izbor Slobode Mićalović bio je sveden, jednobojni model, lagana haljina dugih rukava efektne je drap nijanse i sjajan izbor kada želite da postignete sofisticiran i prefinjen look. U pitanju je variajnta s kratkim rolka-okovratnikom koja pada pored tela suptilno ističući figuru, a glumica ju je kombinovala sa bež čizmama od prevrnute kože.

 

Sloboda Mićalović i Miloš BIković na premijeri filma 'Bauk'
Sloboda Mićalović i Miloš BIković na premijeri filma "Bauk"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rolka-haljine se vraćaju tokom jeseni i zime 2024.


Leto je bilo u znaju lepršavih haljina i boho printova, a jesenja sezona vraća nam zemljanu paletu boja i haljine s rolkom koje deluju veoma otmeno i luksuzno jer zrače estetikom tihog luksuza.


Tople, prijatne, udobne, a ipak veoma stajliš, one su istovremeno nenametljive i upadljive jer ostavljaju snažan utisak svojom jednostavnošću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S I E L (@siel_wear)


Za aktuelnu sezonu u svojim kolekcijama ih je imao veći broj brendova, među njima Chloé, The Row, Taller Marmo...

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović pevaju "Kad zamirišu jorgovani"

 

makonda-tracker