udobne, a elegantne

Ovo su omiljene cipele poznatih Srpkinja: One su za jesen ono što su sandale za leto – nezaobilazne i uvek u modi

0

Najpopularniji model kada je reč o ženskoj obući već nekoliko sezona i ove godine će dominirati ulicama svetskih prestonica, pa ni Srbija nije izuzetak, a slavne dame uveliko ih nose u raznim prilikama.

Tamara Dragičević, Nataša Ninković i Jelisaveta Orašanin Teodosić rado nose isti tip obuće koja je trendi svake jesenje sezone.
Tamara Dragičević, Nataša Ninković i Jelisaveta Orašanin Teodosić rado nose isti tip obuće koja je trendi svake jesenje sezone.foto: F.S./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Ako bilo kog modnog urednika ili stilistu pitate ove sezone koje će cipele biti najmodernije tokom jeseni, verovatno ćete dobiti isti odgovor – mokasine nemaju konkurenciju.


One su za septembar, oktobar i novembar ono što su sandale za leto, jednostavno su postale nešto što se podrazumeva ako želite da izgleda trendi dok vam je istovremeno veoma udobno.


Mokasine zaista pružaju sve: elegantan izgled, debeo đon, đonsu završnicu, uklopive su u različite stilove i u njima vam neće teško pasti ni iznenadni nagli pad temperature tokom dana.

Kada je reč o svetski poznatim devojkama, proteklih godina smo ih uglavnom viđali na Beli Hadid i Hejli Biber, koje ih rado kombinuju s belim soknama i daju im sasvim novu dimenziju. I na našoj sceni ima mnogo poznatih ljubiteljki mokasina kao vanvremenskih ravnih cipela za jesenje dane i večeri, a u galeriji otkrijte kako ih one kombinuju.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poslednja revija Verice Rakočević

 

makonda-tracker