ona je inspiracija

Kad ne znate šta da obučete – s ovim greške nema! Anđelka maestralno nosi jedino što mora da ima svaki ženski orman

0

Na jučerašnjoj premijeri filma njenog sina Jakše, glumica Anđelka Stević Žugić odabrala je nešto ležerniji stil nego inače jer je njen mezimac bio zvezda večeri, ali je ponovo ostavila feno-me-na-lan utisak svojim modnim izdanjem. Njeno tajno oružje: modni klasik!

Marko Žugić i Anđelka Stević Žugić na premijeri filma 'Bauk' u mts dvorani
Marko Žugić i Anđelka Stević Žugić na premijeri filma "Bauk" u mts dvoranifoto: Nemanja Nikolić

Prošle večeri u Beogradu je održana svečana premijera filma "Bauk" Gorana Radovanovića, u kom glavnu ulogu igra dečak Jakša Prpić, inače sin glumice Anđelke Stević Žugić.


Šarmantna glumica ovog puta je prisustvovala premijeri kao podrška, ali je ponovo bila besprekorno doterana, kako je i navikla svoje obožavaoce.


Ponosna mama Anđelka izgledala je uobičajeno fenomenalno, odevena u business casual modnu kombinaciju koja spaja ležernost i eleganciju.

 

Pogledajte njeno izdanje.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica je za ovu priliku odabrala jednostavne farmerke od tamnog džinsa, verziju širokih nogavica kakva će biti u trendu ove jeseni, a dodala im je pouzdane komade s kojima nema greške. U pitanju su otmen top ravnog izreza koji je pripijen uz telo i strukirani crni sako klasičnog dizajna koji nikad ne izlazi iz mode.

 

Marko Žugić i Anđelka Stević Žugić u farmerkama i crnom sakou na premijeri filma 'Bauk' u mts dvorani
Marko Žugić i Anđelka Stević Žugić u farmerkama i crnom sakou na premijeri filma "Bauk" u mts dvoranifoto: Nemanja Nikolić

Anđelka je uz to ponela svetlucavu večernju tašnicu prekrivenu cirkonima i minimum šminke, a sve vreme je izgledala vrlo uzbuđeno i ponosno.

Crni sako je neophodan svakom ženskom garderoberu


Trendovi u ženskoj modi se smenjuju, ali pouzdani crni sako je – bez obzira na sezonu i modnu eru – uvek popularan komad. Štaviše, nema naznaka da bi to moglo da se promeni jer je najjednostavniji blejzer crne boje iz najelegantnijih kombinacija odavno ušao i u svakodnevni stil.

 

Zato ne čudi što smo Anđelku godinama u više navrata viđali u ovom proverenom i praktičnom odevnom predmetu, a u galeriji se prisetite nekih od tih stajlinga.

1 / 5 Foto: Instagram Anđelka Prpić

Strukiran, ravan, bilo kakvog kroja, sako može da se nosi u svakoj prilici, pa ga zvezde biraju za crveni tepih, a proveren je komad za dnevne i večernje izlaske, posao, nonšalantnije i formalnije situacije...


Zato obavezno nabavite jedan kvalitetan blejzer i možete biti sigurno da više nikada nećete biti u situaciji da "nemate šta da obučete".

 

Ponosna mama Anđelka Stević Žugić na premijeri filma 'Bauk'
Ponosna mama Anđelka Stević Žugić na premijeri filma "Bauk"foto: Nemanja Nikolić

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anđelka u "Realnoj priči"

 

makonda-tracker