nosiće se zauvek

Ako možete da kupite samo jedan kaput, birajte ovakav: Dženifer Garner hipnotisala Parižane sofisticiranim izdanjem

1

Omiljena holivudska "slatkica" pobegla je od problema na drugu stranu Atlantskog okeana i na Nedelji mode u Parizu iz prvog reda pratila reviju modne kuće Dior. Njen izbor: vanvremensko modno izdanje uz jedan poseban kaput...

Rozamund Pajk i Dženifer Garner na reviji modne kuće Dior tokom Nedelje mode u Parizu
Rozamund Pajk i Dženifer Garner na reviji modne kuće Dior tokom Nedelje mode u Parizufoto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Američka glumica Dženifer Garner nakratko je "pobegla" od svakodnevice i nastrljivih holivudskih paparaca koji je prate u jeku razvoda njenog bivšeg supruga Bena Afleka i Dženifer Lopez i uživa u čarima Pariza, gde se trenutno održava Nedelja mode.


Harizmatična filmska zvezda je u Gradu svetlosti već viđena u nekoliko prilika, uvek u savršenim modnim izdanjima, a najjači utisak ostavila je na reviji brenda Dior, gde je stigla veoma otmena.


Na predstavljanju nove kolekcije francuske modne kuće Dženifer Garner izgledala je vrlo šik u crnoj midi-haljini na preklop, sofisticiranom modelu s tankim kaišem koji vizuelno podiže struk, i neobičnim cipelama sa štiklom koje podsećaju na meri džejn model.

@crazyalyy_ Jennifer Garner with fans in Paris 🇫🇷 (IG : crazyalyy_) #jennifergarner #dior #parisfashionweek #fashionweek #pfw #tiktokfashion #beautytok @Jen Garner ♬ son original - Crazy Alyy

Herringbone kaputi su večni trend


Međutim, najefektniji deo njene odevne kombinacije nesumnjivo je bio dugački kaput, pravi klasik kada je reč o jesenjoj modi, pre svega zahvaljujući upečatljivom dezenu. Garnerova, koja je nedavno predstavila film "Dedpul i Vulverin", ogrnula se jednostavnim modelom uskih i nazbuljenih revera, koji ima 3/4 rukave, a krasi ga prefinjeni herringbone rad.

 

Dženifer Garner na reviji modne kuće Dior na Nedelji mode u Parizu 2024.
Dženifer Garner na reviji modne kuće Dior na Nedelji mode u Parizu 2024.foto: GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP / Profimedia

Šara poznata i kao herringbone pattern potiče iz Italije, a postala je vrlo popularna 40-ih i 50-ih, najpre u muškoj modi, na najkvalitetnijim kaputima i odelima od vune, da bi potom ušla u svet ženske mode.

 

 

Print koji je u suštini dezen riblje kosti počeo je tih dana da se vezuje za samouverene žene koje se bore protiv stereotipa, a od tada nije postojala era u kojoj ovakvi kaputi nisu bili trendi tokom jeseni i zime.


Vrlo su atraktivni jer bez mnogo muke čine stajling elegantnim, zahvalni su za kombinovanje uz jednobojnu odeću, a nose se uz maltene sve, pa ih možete videti iz patike i uz salonke, i uz šešir i uz sportski kačket, i uz odelo i s haljinom.

 

Herringbon dezen, odnosno print riblje kosti uvek je dobar izbor kad je reč o kaputima
Herringbon dezen, odnosno print riblje kosti uvek je dobar izbor kad je reč o kaputimafoto: Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poslednja revija Verice Rakočević

 

makonda-tracker