obeležiće 2024.

Jeftino, udobno i stoji (bukvalno) svima! Na proleće nam stiže trend zbog kog će sve žene reći – KONAČNO

0

Ako postoji model suknje koji ćemo narednih meseci viđati i u kancelarijama, i na fakultetima, i u noćnom provodu, i u galeriji, baš na svakom koraku, to je ovaj praktični i vanvremenski komad

Tamara Kalinić rado nosi ovaj komad koji će biti vrlo popularan tokom 2024.
Tamara Kalinić rado nosi ovaj komad koji će biti vrlo popularan tokom 2024.foto: Instagram / tamara

Zima još uvek kalendarski traje, ali influenserke su uveliko u prolećnoj sezoni i predstavljaju nam trendove koji će biti nezaobilazni narednih meseci.


Videli smo da su espadrile podignute pete must have, da su klasični trenč mantili i dalje neprevaziđeni, kakve će se farmerke nositi, kao i da džins ponovo ima važnu ulogu u odevanju za prelazno vreme.


Tako su teksas suknje jedan od vodećih trendova tokom 2024, ali ne bilo kakve – mini-suknje su pale u senku i dominiraju dugačke varijante.

 

Tamara Kalinić u maksi-suknji od teksasa na reviji modne kuće Etro na Nedelji mode u Milanu
Tamara Kalinić u maksi-suknji od teksasa na reviji modne kuće Etro na Nedelji mode u Milanufoto: SGP / ddp USA / Profimedia

Teksas maksi-suknje opet u modi


Maksi-suknje od džinsa nosile su se i tokom jeseni i zime, a svaka fashionista zna da će imati zapaženo mesto među trendovima i na proleće.

Posebno su popularne bele, krem i u svim nijansama plavog teksasa, a reč je o suknji koja je prilično zahvalna za kombinovanje.

Uz elegantnu bluzu ili košulju, najobičniju majicu kratkih rukava, u kombinaciji s blejzerom, sportskim duksom, duga teksas suknja može se nositi na bezbroj načina i uklopiti u svaki stil i pravi je kameleon.

 

Dženifer Lopez u maksi-suknji
Dženifer Lopez u maksi-suknjifoto: SPOT-LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Biće popularni jednostavni modeli ravnog kroja, ali i A-suknje, zatim varijante sa šlicevima, koje se kopčaju celom dužinom, ukrašene rajsferšlusima...

 

 

Uz to su mahom i povoljne, odličan izbor za bilo koji tip građe, pa se nadamo da će se ovaj trend zadržati.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Novi bizaran trend: Tetovaža na nepcima

 

makonda-tracker