graciozna i romantična

Nežna lepota koja je očarala Sarajevo: Mini-haljina Jovane Stojiljković je prava modna inspiracija za elegantne trudnice

0

Jovana Stojiljković i ove godine je bila deo Sarajevo Film Festivala, uručivši nagrade starijim koleginicama, ali ovog puta —  u poodmakloj trudnoći.

Trudna Jovana Stojiljković bila je deo i ovogogdišnjeg Sarajevo Film Festivala
Trudna Jovana Stojiljković bila je deo i ovogogdišnjeg Sarajevo Film Festivalafoto: Nemanja Nikolić

Pre nekoliko dana je u Sarajevu svečano otvoreno jubilarno 30. izdanje Sarajevo Film Festivala, i to svetskom premijerom filma "Nakon ljeta" u režiji Danisa Tanovića i uručenjem Počasnog srca Sarajeva palestinskom reditelju Eliji Sulejmanu.

 

Mnoga slavna glumačka imena prošetala su sarajevskim crvenim tepihom, a među njima su se našli i Uliks Fehmiju i Snežana Bogdanović, glumački par koji već duže od 30 godina važi za jedan od najzaljubljenijih.

 

Na Sarajevo Film Festivalu, kao i prošle godine, pojavila se i lepa trudnica Jovana Stojiljković, glumica koju smo obožavali u mnogim filmskim i televizijskim ostvarenjima, od serije "Jutro će promeniti sve", "filmova "Južni vetar", "Panama", "Vera" itd.

Ona je dodelila nagrade za najbolju glumicu u komediji i drami starijim koleginicama, Olgi Odanović i Jasni Đuričić.

 

Lepa trudnica blistala je u crnoj haljini, ali nije zaboravila ni visoke potpetice
Lepa trudnica blistala je u crnoj haljini, ali nije zaboravila ni visoke potpeticefoto: Nemanja Nikolić

I dok je prošle godine blistala u mini-haljini sa širokim osmehom, ove godine je mini-haljina sakrila stomačić koji se nazirao i otkriva da je glumica već u poodmakloj trudnoći.

 

Trudnički stil Jovane Stojiljković za Sarajevo Film Festival

 

Podsetimo, Jovana čeka dete s kolegom Goranom Bogdanom, s kojim je već godinama u skladnoj vezi, koju ne vole da eksponiraju javno. Goran je njen česti pratilac na događajima poput ovog i raznim glumačkim festivalima, premijerama i dodelama nagrada, ali ovog puta je Jovana bila glavna zvezda pred kamerama.

 

Za ovu priliku birala je jednostavnu crnu haljinu, u kojoj je imala i maksimalnu udobnost, ali i eleganciju kakvu filmski festival iziskuje.

 

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

 

Reč je o crnom modelu haljine, bez ikakvih suvišnih detalja. Haljina je spreda zatvorena, a blago se širi i ima romantične karnere i čipku. Rukavi su blago puf i providni, dok je momenat crne boje glumica "razbila" efektnim crvenim salonkama s visokom štiklom. Kosu je stilizovala u lagane holivudske lokne, dok na licu gotovo da nije imala šminku ili samo blagi minimum.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Uliks Fehmiu na Sarajevo film festivalu

 

makonda-tracker