letnja elegancija

Modno usklađeni, a ona – kao holivudske dive: Uliks Fehmiju i Snežana Bogdanović zablistali na Sarajevo Film Festivalu

0

U glavnom gradu Bosne i Hercegovine trenutno se održava 30. Sarajevo Film Festival, najprestižniji regionalni filmski festival, koji je okupio veliki broj glumaca s Balkana iz svetskog šou-biznisa.

Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiju prošetali su crvenim tepihom prve večeri 30. Sarajevo Film Festivala
Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiju prošetali su crvenim tepihom prve večeri 30. Sarajevo Film Festivalafoto: Nemanja Nikolić

Prošle večeri u Sarajevu je svečano otvoreno jubilarno 30. izdanje Sarajevo Film Festivala, svetskom premijerom filma "Nakon ljeta" u režiji Danisa Tanovića i uručenjem Počasnog srca Sarajeva palestinskom reditelju Eliji Sulejmanu.


Crvenim tepihom prošetao je veliki broj poznatih ličnosti, a među njima su bili i Uliks Fehmiju, koji igra glavnu ulogu u "Nakon ljeta", i poznata glumica i njegova supruga Snežana Bogdanović.


Jedan od omiljenih parova domaće umetničke scene bio je modno usklađen, a glumac je nosio svetlo odelo sa decentnim vertikalnim prugama i crnom košuljom, dok je Snežana takođe odabrala svetlu boju.

 

Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiju na 30. Sarajevo film festivalu
Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiju na 30. Sarajevo film festivalufoto: Nemanja Nikolić

Ipak, ona se opredelila za potpuno belu kreaciju, asimetričnu haljinu na jedno rame koja ostavlja utisak elegancijom i svedenim dizajnom. Toaleta u gornjem delu pada, pored dela, dok je od struka pripijena i ističe besprekornu figuru popularne glumice.

Snežana je uz to ponela srebrnu clutch torbicu, a kosu je pustila da pada u talasima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Bogdanovic (@snezib)


Uliks Fehmiju i Snežana Bogdanović su i prošle godine bili gosti Sarajevo Film Festivala, kada su ponovo odabrali svetle tonove, u skladu s letnjom sezonom, a glumica je tada kombinovala kropovanu belu košulju s elegantnom midi-suknjom sa šljokicama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Bogdanovic (@snezib)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Uliks FehmiJu na Sarajevo film festivalu

 

makonda-tracker