fantastično

Mini haljina & oversized sako za besprekorno izdanje: Modna kombinacija Jovane Stojiljković očarala Sarajevo

0

Ležerna kombinacija Jovane Stojiljković o kakvoj devojke sanjaju.

Jovana Stojiljković u crno-beloj kombinaciji očarala Sarajevo
Jovana Stojiljković u crno-beloj kombinaciji očarala Sarajevofoto: Nemanja Nikolić

Ovih dana ljubitelji sedme umetnosti uživaju u našoj zemlji i regioni. Dok se u Vrnjačkoj Banji odvija 46. Festival filmskog scenarija, još jedna manifestacija je okupila brojne srpske glumice i glumce, a to je Sarajevski filmski festival.

 

Među nagrađenima ove godine našli su se i ekipa serije "Mama i tata se igraju rata", ali i glumica Jovana Stojiljković.

 

Ona je osvojila nagradu Sarejvskog filmskog festivala u kategoriji "Srce Sarajeva" za najbolju žensku glumicu u dramskoj seriji "Vera".

 

- Srećna sam što nosim Srce Sarajeva kući - istakla je glumica uz osmeh.

 

Ona se na festivalu pojavila u besprekornoj modnoj kombinaciji koja je klasična i šik, a koja je istakla njenu savršenu liniju i sigurni smo da je osim "Srca Sarajeva", svojim ženstvenim i odmerenim stajlingom osvojila i srca širom regiona.

 

Glumica je za ovu priliku obukla malu crnu haljinu ravnog kroja koja predstavlja uvek nepogrešiv modni izbor.

 

Međutim, glavna "zvezda" ovog stajlinga je oversized beli sako 3/4 rukava koji je fantastično "razbio" eventualnu monotoniju crne boje koja preovladava Jovaninim izdanjem.

 

Svoju liniju je dodatno istakla i "izdužila" zahvaljujući trendi, glomaznim sandalama sa platformom koje je iskombinovala sa malom crnom tašnom.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Bela biserna ogrlica se fantastično uklopila u celo izdanje, a ovu ležernu i modernu kombinaciju glumica je zaokružila puštenom kosom i šminkom koja je istakla njene oči i još više naglasila njene lepe crte lica.

 

BONUS VIDEO

 

DODELJENE NAGRADE ZA NAJBOLJE SERIJE U SARAJEVU: Trijumfovao Gordan Kičić, a nagrađne su i Nina Janković i Jovana Stojiljković

 

 

 

 

makonda-tracker