klasika na drugačiji način

U stilu PELERINE, ali praktičniji: Stil Jovane Stojiljković za veče u gradu koji inspiriše i ostavlja utisak

0

Šarmantna glumica uvek je besprekorno odevena, a sada je odabrala malo ležernije izdanje nego inače, a ipak veoma elegantno

Jovana Stojiljković i Goran Bogdan na premijeri filma 'Za danas toliko'  na 52. FEST-u
Jovana Stojiljković i Goran Bogdan na premijeri filma "Za danas toliko" na 52. FEST-u foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na 52. FEST-u sinoć je, u okviru Glavnog takmičarskog programa, održana premijera filma "Za danas toliko" Marka Đorđevića, u kom glavnu ulogu igra bosanskohercegovački i hrvatski glumac Goran Bogdanc.


Popularni glumac stigao je na crveni tepih u društvu jedne od omiljenih srpskih glumica i svoje dugogodišnje partnerke Jovane Stojiljković, koja je za ovu priliku pripremila vrlo šik modno izdanje.


Zvezda serija "Jutro će promeniti sve", "Ubice mog oca", "Vera", "Južni vetar" i mnogih drugih ostvarenja, izgledala je veoma elegantno, a poseban utisak ostavila je uz pomoć statement komada savršenog za prelaznu sezonu.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ove godine nam je proleće stiglo mnogo ranije, pa je Jovana Stojiljković mogla da ponese lagani mantil koji na prvi pogled podseća na tanku pelerinu.

 

U pitanju je model bež nijanse, koji je krojen slično kao klasični trenč mantil, on je nešto duži, vezuje se jednostavnim pojasom oko vrata, ali ima proreze na rukavima zbog kojih pada preko ruku u stilu pelerine i izgleda veoma otmeno.

 

Jovana Stojiljković na premijeri filma 'Za danas toliko'  na 52. FEST-u
Jovana Stojiljković na premijeri filma "Za danas toliko" na 52. FEST-u foto: Antonio Ahel/ATAImages

Koji je najbolji mantil za 2024?


Bez tankog mantila je teško zamisliti prolećnu sezonu, a svake godine su u prelazno vreme najpopularniji trenč mantili s dvorednim kopčanjem.

 

Ipak, ako se, kao popularna glumica, opredelite za neki model bez dugmića ili revera, nećete pogrešiti, jer su takve varijante i te kako bile zastupljene na revijama poznatih brendova.

 

Deva Kasel u Dior mantilu na nedavnoj reviji u Parizu
Deva Kasel u Dior mantilu na nedavnoj reviji u Parizufoto: Zabulon Laurent/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najvažnije pravilo za 2024. svakako je – što duži mantil, to bolje, budući da je kratkih bilo veoma malo u najnovijim kolekcijama za proleće ove godine, a naročito popularne boje su crvena i zelena.

 

Ipak, ako niste skloni eksperimentisanju, izaberite proveren i pouzdan bež mantil i nema greške.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Premijera filma Što se bore misli moje

 

makonda-tracker