predivno

Ženstveno, otmeno i bez greške: Ovaj stajling Jovane Stojiljković je najvažnija lekcija o oblačenju koja vam treba

1

Šarmantna glumica oduševila je modnim izdanjem na premijeri filma "Živi i zdravi"

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković na premijeri filma 'Živi i zdravi' u Beogradu
Goran Bogdan i Jovana Stojiljković na premijeri filma "Živi i zdravi" u Beogradufoto: F.S./ATAImages

U Beogradu je prošle večeri održana svečana premijera filma "Živi i zdravi" crnogorskog režisera Ivana Marinovića, koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti.


Među njima je i Goran Bogdan, koji igra jednu od glavnih uloga u ovom ostvarenju i kome je društvo na crvenom tepihu pratila emotivna partnerka i poznata glumica Jovana Stojiljković.


Ona je ujedno bila i jedna od najbolje odevenih dama ove večeri, a odabrala je vrlo šik modnu kombinaciju sastavljenu od pažljivo biranih komada.

Jovana, koju smo gledali u serijama "Južni vetar", "Senke nad Balkanom", "Jutro će promeniti sve" i mnogim drugim, opredelila se za svedenu eleganciju, uz jedan statement komad zrači vedrinom i otmenošću.

1 / 6 Foto: F.S./ATAImages

Glumica je, naime, za ovu priliku odabrala vrlo efektan floralni sako, model ukrašen raznobojnim cvetovima različitih veličina na crnoj pozadini, a reč je o strukiranom modelu s puf-efektom u predelu ramena. On savršeno ističe figuru peščanog sata i deluje veoma elegantno, a Jovana Stojiljković kombinovala ga je nepogrešivo.

 

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković na premijeri filma 'Živi i zdravi' u Beogradu
Goran Bogdan i Jovana Stojiljković na premijeri filma "Živi i zdravi" u Beogradufoto: F.S./ATAImages

Kako je u pitanju vrlo efektan print, ostatak njenog modnog izdanja je jednobojan i nenapadan, kako modni znalci i preporočuju za kombinovanje statement odeće.

 

Njen izbor bile su crne pantalone nešto širih nogavica, crni top i elegantne crne cipele s platformom i visokim štiklama. Sve je upotpunila crnom tašnicom s lančićem i jednostavnom večernjom šminkom, uz kosu pustelu da pada u talasima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Premijera Heroji Halijarda

 

makonda-tracker