svi je znate

Pre glumice ljubio je poznati pevačicu: Znate li s kojom LEPOTICOM je bio Goran Bogdan pre Jovane Stojiljković?

0

Važi za jednog od najšarmantnijih glumaca, pa ne iznenađuje što osvaja najlepše dame sa domaće javne scene 

GORAN BOGDAN JE PRE GLUMICE LJUBIO PEVAČICU
GORAN BOGDAN JE PRE GLUMICE LJUBIO PEVAČICU foto: Marina Lopičić

Glumac Goran Bogdan nosi titulu jednog od najvećih zavodnika na domaćoj glumačkoj sceni. Kada se 2019. godine prvi put u javnosti pojavio sa glumicom Jovanom Stojiljković svi su bili oduševljeni.

 

Jovana je pored njega blistala i ni malo se nisi trudili da sakriju svoje emocije. Od tada su nerazdvojni i gotovo da ne postoji premijera na kojoj nisu bili zajedno. 

 

Kako su mediji pisali, njih dvoje su se upoznali na snimanju serije „Senke nad Balkanom”, a mnogi ne znaju da je bivša devojka Gorana Bogdana bila pevačica muzičke grupe E.T  Lana Klingor Mihić.

 

 

Tada je u medijima moglo da se pročita da se njegovim roditeljima izbor Lane za partnerku nije baš dopao, jer ona ima dete iz prethode veze. Uživali su u ljubavi oko pola godine i onda je vezi došao kraj.

 

 

I nakon što su se razišli Lana je o Goranu govorila uvek samo pozitivne stvari.  Ona je objasnila da su bili zajedno 6 meseci, ali da nisu mogli da uklope obaveze, pa su odlučili da se ipak raziđu.

 

 

GORAN I JOVANA ŽIVE MALU LJUBAVNU BAJKU
GORAN I JOVANA ŽIVE MALU LJUBAVNU BAJKU foto: F.S./ATAImages

Ostali su prijatelji i danas su u dobrim odnosima. Goran je našao novu ljubav, našu lepu glumicu Jovanu, s kojom živi pravu malu bajku. 

 

Bonus video:

Glumac ispričao dirljivu anegdotu sa Mandom 

 

makonda-tracker