nisu opstali

Obe su posle njega našle novu sreću u ljubavi: Ove slavne Srpkinje je voleo Bogdan Bogdanović

0

Bogdan Boganović je naš zlatni košarkaš, o čijem privatnom životu se ne zna mnogo, ali poznato je koga je voleo u prošlosti.

Bogdan Bogdanović na Olimpijskim igrama
Bogdan Bogdanović na Olimpijskim igramafoto: Federico Pestellini/DPPI/Shutter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naši košarkaši igraju odlučujući meč na Olimpijskim igrama, i to protiv Amerikanaca, koji važe za apsolutne favorite za zlato. Ipak, naši momci su im neverovatni rivali, pa su poveli već tri četvrtine utakmice sa prednošću u odnosu na favorizovane Amerikance.

 

Jedan od najsjajnijih košarkaša u našem timu večeras je Bogdan Bogdanović, koji je pogodio neke maestralne poene i trojke na pariskom terenu.

 

On svoj privatni život čuva vešto od javnosti i medija, ali dobro su poznate njegove dve veze sa slavnim Srpkinjama, jednom glumicom i jednom sportistkinjom.

 

 

Koga je voleo Bogdan Bogdanović?

 

Čuvena je iBogdanovićeva veza s glumicom Jovanom Stojiljković, koju smo gledali u nekim od najuspešnih domaćih ostvarenja, uključujući seriju "Južni vetar" i film "Vera".

 

Mediji su pisali da se par upoznao preko glumice Jelisavete Orašanin Teodosić, kao i da su se verili samo pet meseci kasnije.

 

Bogdan Bogdanović nikada nije pričao o svojim emotivnim vezama
Bogdan Bogdanović nikada nije pričao o svojim emotivnim vezamafoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Kako je njihova zajednička prijateljica otkrila za Gloriju, ona mu je i ranije privukla pažnju ulogom u filmu "Panama", a svidelo mu se što je ostala skromna i pored velikog uspeha.


Dopalo mu se što je posle ogromne popularnosti koju joj je to ostvarenje donelo, ona ostala skromna i tiha – rekao je anonimni izvor.


Međutim, Bogdan se preselio u Ameriku zbog posla, a udaljenost je učinila svoje i bilo im je teško da održavaju vezu, pa su se uskoro razišli prijateljski.

 

Jovana danas čeka dete sa glumcem Goranom Bogdanom.

 

Jovana Stojiljković i Goran Bogdan danas čekaju bebu
Jovana Stojiljković i Goran Bogdan danas čekaju bebufoto: F.S./ATAImages

Najpoznatija ljubav Bogdana Bogdanovića bila je ona s teniserkom Olgom Danilović, inače ćerkom legendarnog košarkaša Predraga Saše Danilovića.

 

Oni su zajedno proveli dve godine, a nijednom nisu govorili javno o svojoj vezi.


Kada su to Bogdanove prilike dozvoljavale, vreme bi zajedno provodili u Beogradu, a dok je bio u Americi Olga je odlazila kod njega. Svaki slobodan trenutak od sportskih obaveza provodili su skupa. Za sve u okolini važili su za skladan par – rekao je jednom prilikom izvor za Blic.

 

Olga Danilović sada je u vezi sa Janom Oblakom
Olga Danilović sada je u vezi sa Janom Oblakomfoto: Óscar Ortiz / ContactoPhoto / Profimedia

Međutim, oni su se posle dve godine rastali, bez teških reči i u prijateljskim odnosima. Olga je danas u srećnoj vezi sa sportisom Janom Oblakom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Srbija Amerika Olimpijske igre

makonda-tracker