čestitamo

Prva fotografija trudne Jovane Stojiljković: Srpska glumica i Goran Bogdan postaju roditelji

1

Poznati glumac i glumica uskoro će postati roditelji, javljaju hrvatski mediji.

Trudna Jovana Stojiljković (Ustupljene fotografije)
Trudna Jovana Stojiljković (Ustupljene fotografije)foto: Story.hr

Glumac Goran Bogdan i glumica Jovana Stojiljković su se zajedno pojavili na jednom događaju u Hrvatskoj, a tamošnji Story.hr javlja da je glumica u drugom stanju!


Veza 43-godišnjeg hrvatskog glumca i 11 godina mlađe srpske glumice, koja je publici najpoznatija po ulozi u filmovima "Južni vetar" i "Vera", traje već godinama.

 

Par je prvi put doveden u vezu pre sedam godina, a poznati su po tome da se ne eksponiraju i ne pričaju o privatnom životu, pa nisu ni komentarisali pisanje o svojoj ljubavi.

 

Pogledajte najnovije fotografije šarmantne glumice.

1 / 6 Foto: Story.hr

Ipak, oni se već dugo pojavljuju zajedno na crvenom tepihu, ali su priliku i da sarađuju.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Gledali smo ih zajedno u seriji "Senke nad Balkanom", a potom su sarađivali i na setu hrvatske serije "Područje bez signala".

 

Bilo je to jedno od najlepših snimanja u mojoj karijeri – priznala je Jovana u razgovoru za hrvatsku "Gloriju", prisećajući se snimanja u Gospiću i Dugoj Resi.

 

Radili smo od jutra do večeri pa nisam stigla puno da razgledam, osim što sam jedan dan otišla do Tesline rodne kuće. Ekipa je bila sjajna, brzo su me prihvatili i učinili da se osećam kao kod kuće – istakla je ona.

 

Jovana Stojiljković i Goran Bogdan su godinama u skladnoj vezi.
Jovana Stojiljković i Goran Bogdan su godinama u skladnoj vezi.foto: Damir Dervišagić

Jovana se tada osvrnula na to što ima priliku da sarađuje sa svojim emotivnim partnerom Goranom Bogdanom, naglasivši da nemaju mnogo prilika da dele kadar, ali joj je drago što su ponovo radili zajedno.


Nemamo sada puno zajedničkih scena, ali bilo mi je veliko zadovoljstvo da opet snimam s njim jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali zaista mi je drago kada s njim mogu da delim kadar. Prijatno mi je jer osećam njegovo poverenje – objasnila je glumica.

 

Pre nekoliko godina, mediji su pisali da se par rastao, ali su se im se putevi ponovo ukrstili 2021, nakon čega su se pomirili.

 

BONUS VIDEO

U Leskovcu se desilo čudo koje se događa u jednoj od 700.000 trudnoća

 

makonda-tracker