nema rok trajanja

Imali 55 ili 105 kg, u njoj ćete izgledati sjajno! Jedina letnja haljina koja će sigurno biti u modi svakog leta

0

Kada su u pitanju letnji trendovi, jedan je zaista neprevaziđen, a u pitanju je model haljine koji stoji svakoj figuri i nikad ne izlazi iz mode.

Dženifer Lopez u košulji-haljini
Dženifer Lopez u košulji-haljinifoto: Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ešli Roberts, nekadašnja članica grupe Pussycat Dolls, koja je već godinama jedna od omiljenih radijskih voditeljki u Britaniji, postala je pravi sinonim za stil koji inspiriše proteklih godina.


Svakodnevno papraci beleženje njene efektne modne kombinacije, koje su uvek u korak s aktuelnim trendovima i veoma šik, a najnovija je božanstvena košulja-haljina koju je pre nekoliko dana nosila na poslu.


U pitanju je letnji model ravnog kroja sa džepovima na preklop, u neutralnoj i nežnoj krem nijansi, s pojasom koji ističe struk i njenu figuru, a dozu otmenosti svemu dodaje kratka kragnica.

 

Ešli Roberts u elegantnoj košulji-haljini
Ešli Roberts u elegantnoj košulji-haljinifoto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Košulje-haljine jedan su od nezaobilaznih letnjih trendova, pa su tako i ove godine poželjni u stilu svake žene bez obzira na priliku, a u ponudi su brojne interesantne verzije – od veoma ležernih i zgodnih za svaki dan do izrazito elegantnih modela koji mogu da se nose i u svečanijim prilikama.

Vanvremenski šarm košulje-haljine


Model haljine inspirisan klasičnim košuljama, na kopčanje celom dužinom do polovine, često s kragnicom i rukavima različitih dužina, aktuelan je svakog leta. S razlogom!

 

Pogledajte u galeriji neke od košulja-haljina koje su nosile slavne dame s domaće i strane scene u poslednje vreme.

1 / 10 Foto: Instagram/jelenadjokovicnsf


Košulja-haljina je udobna, vrlo praktična, stvara iluziju struka zahvaljujući kaišu i izgleda vrlo ženstveno. Zbog otmenosti koja ide uz nošenje košulja, ona s lakoćom daje notu elegancije svakoj kombinaciji, čak i ukoliko ovaj model nosite s patikama i u nekoj ležernijoj varijanti.

 

Dženifer Lopez u košulji-haljini
Dženifer Lopez u košulji-haljinifoto: Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bez obzira na to nosite li jednobojnu ili dezeniranu, ne možete da pogrešite, a dizajneri su očito saglasni s tim jer nude bezbroj opcija: širokih silueta, pripijenih, mini, midi, maksi, od raznih materijala i u svim mogućim stilovima!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima

 

makonda-tracker