s razlogom uvek trendi

Urbano, večno u modi & tako praktično! Srpske glumice ne mogu da zamisle leto bez ovog modnog detalja, a nije skup

0

Kada je u pitanju letnji stil, postoje aksesoari bez kojih je on nezamisliv, a najpopularnije domaće glumice nose ga cele sezone – neke i čitave godine!

Tamara Dragičević i Nina Janković
Tamara Dragičević i Nina Jankovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Letnja sezona odavno je uzela maha, a u njoj je, pored stila, praktičnost na prvom mestu, pa postoje detalji bez kojih je nezamisliva dnevna modna kombinacija.


Kako moramo da čuvamo kožu od štetnog dejstva sunca, aksesoari za glavu su neophodnost celog leta, a među omiljenim komadima su slamnati šeširi, bucket kapice i nezaobilazni kačketi!


Upravo je ovaj poslednji detalj nešto čemu slavne dame ne mogu da odole, a dok ih na svetskoj sceni nose (nekad u kombinaciji s maramom) Hejli Biber, Bela Hadid i Dženifer Lorens, kod nas su kačketi najčešći izbor najpopularnijih domaćih glumica poznatih po izvanrednom stilu.

 

Rijana nosi kačket ispod marame
Rijana nosi kačket ispod maramefoto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Kačketi u modi i 2024.


Dodavanje sportskog i ležernog elementa u svakodnevni stajling uz pomoć kačketa je potcenjen trend koji je uvek prisutan u letnjim mesecima. Toliko su ovi aksesoari na svakom koraku da ih često ne shvatamo ozbiljno, a oni mogu da budu sitnica koja pravi razliku kada je u pitanju sklapanje autfita.


Odlično se uklapaju s običnim majicama i farmerkama ravnih nogavica ili uz helanke, ali izgleda jednako šik i kada se nose s letnjim haljinama.


Glumica Anica Dobra ponela je juče jedan klasičan model crne boje uz all black stajling, a on je bio savršen dodatak njenom ležernom izdanju.

 

Anica Dobra na 31. Festivalu evropskog filma Palić
Anica Dobra na 31. Festivalu evropskog filma Palićfoto: M.M./ATAImages

Njena koleginica Sloboda Mićalović nedavno je na Instagramu pokazala da je odabrala jednobojni tamni kačket za uživanje na reci, u spoju s gornjim delom bikinija i uz crni šorts.

 


Glumicu Tamaru Dragičević smo u mnogo prilika viđamo kako nosi kačket, tokom cele godine, a jednom prilikom je efektan teget model ponela uz trendi letnju haljinicu.

 

Tamara Dragičević ima više trendi kačketa i nosi ih u svim sezonama
Tamara Dragičević ima više trendi kačketa i nosi ih u svim sezonamafoto: @ tamaradragicevic/Instagram

Kačket je neizostavan i u letnjem stilu Dragane Mićalović, koja nam je ovog leta pokazala kako ga je kombinovala uz lagani boho autfit za plažu.

 

I Nina Janković obožava kačkete, a pre nekoliko sezona nam je predstavila vrlo šik slamnati model.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima

 

makonda-tracker