uvek elegantno

Od Nine Janković do Kjare Feranji: Najpametniji način da nosite KOŠULJU-HALJINU je i najjednostavniji

0

Kad ne znaš šta da obučeš, obuci košulju-haljinu! Ovaj komad važi za odevni predmet u koji uvek možemo da se uzdamo i lako se kombinuje i sa patikama i sa štiklama. A kako izgleda najefektnije ― učimo od najboljih!

foto: Nemanja Nikolić, Instagram
foto: Nemanja Nikolić, Instagram

Nošenje košulje-haljine započelo je kao poigravanje stilovima i inkorporiranje muške klasične košulje u žensku modu, kao predimenzioniran komad.

Vremenom su dizajneri, međutim, počeli da prave košulje-haljine specijalno za žene, a ovaj odevni predmet postao je vrlo popularan.

 

Deo je zimske mode, uz kombinaciji s kvalitetnim čarapama i čizmama, kako kratkim tako i visokim, kao i letnje mode, u spoju sa sandalama i u upečatljivim bojama. Posebno su omiljene jer mogu da se nose u maltene svakoj situaciji i kombinaciji i u košulji-haljini nećete "štrčati" ni u jednoj prilici.

 

Ivanka Tramp
foto: Profimedia

Kako da ovaj komad izgleda najbolje moguće? Prosto ćete se iznenaditi kolio je jednostavno.


One su uvek vrlo efektne kada su dezenirane, bilo karirane, bilo cvetne i sl, ali najbolji utisak ostavljaju ukoliko se odlučite za jednobojnu košulju-haljinu!

 


Iako monohromatski izgled ume da deluje pomalo dosadno, ovakva svedenost ovaj odevni komad čini elegantnijim, kao i da izgleda skuplje.

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

Uz to, pruža mogućnost za omiljeno modno eksperimentisanje: sa cipelama i aksesoarima. Uz svoju jednobojnu košulju-haljinu ponesite cipele ili čizme, torbu, šal, šešir... u boji na suprotnoj strani spektra ili neku drugu efektnu nijansu! 

 

 

Najbolji izbor su za prelazni period ― kombinujte ih s kožnom jaknicom ili klasičnim trenčom i dobićete sjajan aprilski look, spojite ih s polo džemperom i bićete kraljica martovske mode!

 

 

makonda-tracker