savršeno i prelepo

Zavirite u bakin ormar i sigurno ćete naći sličan: Džej Lo u kompletu sa vezom koji Srpkinje obožavaju decenijama

0

Za svoj 55. rođendan Džej Lo je ponela nešto će se naročito dopasti Srpkinjama 

foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica i pevačica Dženifer Lopez juče je proslavila svoj 55. rođendan, a na proslavu su bile pozvane brojne poznate zvanice. Osim njene majke, tu je bila i Sara Džesika Parker, ali onaj koga je najviše isčekivala nije se pojavio.

 

Svi znaju da je u pitanju Ben Aflek, za kojeg se još uvek ne zna gde je bio uoči rođendana svoje supruge, ali zajedno definitivno nisu bili. Ipak, Džej Lo se nije dala obeshrabriti, već je svim čulima uživala u ovom važnom danu. 

 

Za ovu specijalnu priliku Dženifer je odabrala prelep komblet u beloj boji sa motivima veoma sličnim onim koje smo imali priliku često da vidimo na srpskoj narodnoj nošnji.

Na prelepoj kratkoj bluzi sa puf rukavima bili su izvezedni cvetni ukrasi na starinski način, popularni "krstići", koji su bili obavezan ukras na košuljama i suknjama žena u Srbiji pre mnogo godina.

 

DŽENIFER LOPEZ U KOMPLETU SA DEZENIMA SA  SRPSKE NARODNE NOŠNJE
DŽENIFER LOPEZ U KOMPLETU SA DEZENIMA SA SRPSKE NARODNE NOŠNJE foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I danas, ako zavirite u bakin ormar velika je verovatnoća da ćete pronaći bar jedan komad s ovim detaljima. Osim na odevnim komadima mogu se naći i na ćilimima, jastučnicama i stoljnjacima. 

 

Drugi deo kompleta je bio kratak šorts takođe bele boje, koji je istakao njene savršene noge, a sve je upotpunila espadrilama sa velikom platformom i cvetnim detaljima.

 

DŽEJ LO U KOMPLETU KOJI ĆE ODUŠEVITI SRPKINJE
DŽEJ LO U KOMPLETU KOJI ĆE ODUŠEVITI SRPKINJE foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Drugi deo kompleta je bio kratak šorts takođe bele boje, koji je istakao njene savršene noge, a sve je upotpunila espadrilama sa velikom platformom i cvetnim detaljima.

 

Kao šlag na tortu Džej Lo je ponela zlatnu ogrlicu ukrašenu dragim kamenjem i tako je napavila spoj modernog i tradicinalnog i postigla baš ono što je želela - izgledala je tako moćno da će Benu sigurno biti žao što nije bio deo ovog njenog važnog dana.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Džej Lo u suzama 

 

makonda-tracker