razočaranje

Gde je bio Ben Aflek dok je Dženifer Lopez slavila 55. rođendan? Još dve stvari ukazuju da je razvod neizbežan

0

Džej Lo je slavila u Hemptonsu tokom vikenda, a Bena nije bilo ni na vidiku 

BEN AFLEK BIO MILJAMA DALEKO OD DŽENIFER LOPEZ ZA NJEN ROĐENDAN
BEN AFLEK BIO MILJAMA DALEKO OD DŽENIFER LOPEZ ZA NJEN ROĐENDAN foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Pevačica i glumica Dženifer Lopez proteklog vikenda je proslavila 55. rođendan u Hemptonsu sa prijateljima, ali bez prisustva supruga Bena Afleka, koji je bio na drugom kraju zemlje.

 

Na spisku zvanica koje su bile pozvane na njenu proslavu bili su mnogi, a kamere su zabeležile dolazak njenog prijatelja Benija Medine, zatim njene sestre Linda i dece Maksa i Eme, kao i drugih bliskih prijatelja.

 

Glavna zabava će se odigrati na Long Ajlendu u Njujorku ove srede, 24. jula i nije poznato da li će možda tu priliku Ben iskoristiti kako bi izgladio odnose sa suprugom i kako bi se vratili na stari put ljubavi.

Ipak, nije samo to bilo ono što je zabrinulo sve koji navijaju da par ostane u braku. Stranica Page Six takođe navodi i da je tokom vikenda Ben Aflek uslikan bez burme tokom šetnje kroz Los Anđeles.

Glumac je nosio sive pantalone i crvenu majicu, dok je u ponedeljak uslikan u tamnoplavom odelu, kako ozbiljnijeg izgleda, sa ledenom kafom u desnoj ruci, a u drugoj ruci odlazi u kancelariju. .

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta se dešava sa Benom i Dženifer Lopez?

 

makonda-tracker