tako se to radi!

Sa čime kombinovati belu košulju tokom leta? 7 ideja najbolje odevenih žena planete za nezaboravan letnji look

0

Ako ne znate šta da obučete, obucite belu košulju i već ste uradili mnogo za svoj stil! Ali čime upotpuniti ovo izdanje? Slavne dame imaju nekoliko odličnih predloga...

Džej Lo se pre nekoliko dana pojavila u vrlo šik poslovnom izdanju s belom košuljom
Džej Lo se pre nekoliko dana pojavila u vrlo šik poslovnom izdanju s belom košuljomfoto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada je u pitanju modna klasika, ne postoji ništa kao čista, jednostavna košulja bele boje, zar ne?


Slično kvalitetnom paru farmerki, belim patikama ili basic pamučnoj majici, bela košulja je komad koji mora da se nađe u svakom garderoberu zbog svog vanvremenskog šarma i praktičnosti.


Bila ona ravnog kroja, strukirana, predimenzionirana, pripijena, kropovana, kakva god – biće vrlo zahvalna za kombinovanje i za tren učiniti vaš look efektnijim, otmenijim i poručiti da znate šta radite kada je sklapanje autfita u pitanju.

Bela košulja u modi i 2024.


Košulje bele boje odavno nisu rezervisane samo za poslovne sastanke, a kolekcije pozantih modnih kuća za proleće i leto 2024. pokazale su nam koliko one svestrane mogu biti.

 


Marija Gracija Kjuri je za Diorovu ready-to-wear liniju obogatila ovesized belim košuljama u kombinaciji s maksi-suknjama ili ušuškala ispod džempera, sakoa i parki, a svoje verzije belih košulja imali su i brendovi Altuzarra, Stella McCartney i Victoria Beckham u raznim spojevima.

 

Bela košulja u Dior kolekciji SS24
Bela košulja u Dior kolekciji SS24foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Kako slavne žene nose bele košulje ovog leta?


Od početka letnje sezone, imali smo priliku da vidimo više poznatih trendseterki u ovom komadu koji nema rok trajanja, a one su jednostavne bele košulje nosile uglavnom u proverenim kombinacijama.


U galeriji pogledajte neke od njihovih ideja i potražite inspiraciju.

1 / 7 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Etno haljina iz Knjaževca pokorila modne piste u Italiji

 

makonda-tracker