modni spektakl u kanu

30 godina mlađa Leni bila je nevidljiva: 2 haljine Hajdi Klum koje su podelile mišljenja modnog sveta u Kanu

0

Hajdi Klum (50) pojavila se na crvenom tepihu amFAR Gala događaja u okviru 77. Filmskog festivala u Kanu u društvu ćerke Leni (20).

Hajdi u raskošnoj kreaciji ukrajinskog brenda Lever Couture
Hajdi u raskošnoj kreaciji ukrajinskog brenda Lever Couturefoto: Alec Michael / Zuma Press / Profimedia

Nemački model Hajdi Klum podelila je javnost svojim izdanjem na amFAR gala večeri, koja se tradicionalno organizuje na marginama Kanskog festivala filma.

 

Reč je o svečanosti koja se održava jednom godišnje sa ciljem podizanja svesti o značaju borbe protiv AIDS-a. AmFAR crveni tepih jedan je od poznatim ličnostima najomiljenijih. 

 

Kada je reč o Hajdinom stilu oblačenja mišljenja su podeljena. Ipak, jedno je sigurno - gde god da se pojavi, ona izgleda sve samo ne dosadno. 

Ovoga puta, manekenka se opredelila za čak dva potpuno nesvakidašnja look-a. Na crvenom tepihu pojavila se u raskošnoj toaleti boje kajsije, ukrajinskog brenda Lever CoutureVoluminiziranu haljinu na jedno rame, koja, tek toliko, otkriva duge noge po kojima je Klumova čuvena, upotpunio je podjednako ekstravagantan šlep koji ju je pratio dok je nasmejano pozirala paparacima

 

1 / 5 Foto: Alec Michael / Zuma Press / Profimedia

 

Nakon defilovanja čuvenim tepihom, sve prisutne holivudske zvezde uputile su se na humanitarni koktel koji je upriličila amFAR organizacija. Za tu priliku Hajdi je odlučila da istupi u dugoj prozirnoj beloj haljini ležernog kroja, koju je u jednom trenutku upotpunila klasičnim belim sakoom. Ono što je zanimljivo jeste to da je haljina sačinjena samo od perja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by amfAR (@amfar)

 

Poznatom top modelu društvo je pravila ćerka Leni Klum, koju je dobila u vezi sa kontroverznim italijanskim biznismenom Flaviom Brijatoreom. Ljubitelji mode brzo su istakli vidljiv kontrast između kombinacija za koje su se poznate majka i ćerka opredelile. Tek na afterpartiju mlada manekenka obukla je mini verziju majčine haljine u smeloj pink varijanti.

 

Flavio Brijatore je otac mlade Leni Klum
Flavio Brijatore je otac mlade Leni Klumfoto: Photopress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mlada naslednica odlučila se za nešto svedeniji dizajn brenda Raisa Vanessa, iz kolekcije za proleće/leto 2024. U pitanju je duga crna haljina koja prati liniju tela. Gotovo celom dužinom je heklana, te iako providna, u kombinaciji sa mestimičnim velikim crnim cvetovima izaziva efekat elegantnog i ženstvenog.

1 / 6 Foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Domaćin ovogodišnje amFAR humanitarne svečanosti bila je glumica Demi Mur, a prisustne su bile mnoge holivudske zvezde poput Šer, Keli Roland i Dajen Kriger. Sponzor gale bila je čuvena juvelirska kuća Chopard, pa je mnogo slavnih nosilo nakit ovog brenda.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Emir Kusturica o legendarnom muzičaru za kog malo ko zna

 

 

 

 

 

makonda-tracker