uvek za korak ispred svih

Ne nosi džabe titulu kraljice "grešnih izdanja": Hajdi Klum ponela haljinu kao iz bajke i golim nogama pokorila Kan

1

Impresivno izdanje jedne od najlepših manekenki i ovog puta je u centru pažnje svih evropskih medija 

HAJDI KLUM U GREŠNOJ HALJINI OPČINILA KAN
HAJDI KLUM U GREŠNOJ HALJINI OPČINILA KAN foto: Manuele Mangiarotti / ipa-agency / IPA / Profimedia

Internacionalni supermodel Hajdi Klum prošetala je crvenim tepihom u Kanu uoči prve večeri čuvenog 77. Filmskog festivala koji se već tradicionalno održava u ovom gradu tokom maja meseca.

 

Hajdi je za ovaj važan događaj odabrala kreaciju koju je čuvala za specijalne prilike. Smela, crvena haljina koja se je imala mnogo nabora oko struka i koja je otkrivala njenu golu nogu nikome nije mogla da promakne. 

 

Savršen spoj luksuzne svilene tkanine koja je u naborima i volanima padala preko njenih nogu delo je libanskog dizajnera Saida Kobeisija. Veoma sličnu haljinu mogli smo da vidimo i na voditeljki Ketrin koju je nosila na VIP Stile Avardsu prošlog meseca!

Ketrin je pažnju privukla crvenom balskom haljinom sa puno volana i korsetom, koju je irski dizajner Nadur Dizajn napravio po meri u Navanu, Co Meath.

 

Osim haljine veliku pažnju okupljeni i čitave javnosti privukle su cipele koje je Hajdi ponela tokom ove veoma važne večeri. U pitanju je bio odvažan paru šiljatih salonki u srebrnoj boji sa vrtoglavo visokom petom.

 

Napravljene od lakirane kože, sa štiklom između 10 i 15 cm ove cipele savršeno su izdužile njenu liniju i učinile da izgleda fantastično. Posebnu dozu šarma su im dale diskretne šljokice, koje su učinile da izgledaju još prefinjenije. 

1 / 5 Foto: Mickael Chavet/ZUMA Press Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia

O njihovoj ceni je suvišno i raspravljati budući da je Hajdi pozanta kao jedna od dama koje ne žale da pravo malo bogatstvo potroše na odeću i obuću, a sve zarad toga da izgledaju poput boginja, što im, ruku na srce, često ide od ruke. 

 

Hajdi je u ponedeljak popodne stigla u Nicu u Francuskoj noseći ležerne udobne bele patike sa gumenim đonom, perforacijama na prednjem delu i ugraviranim detaljima. Ovo je iznenadilo mnoge budući da je opušteni stil retkost kada je Klumova u pitannu. Ona skoro uvek nosi štikle, kako bi izgledala vitkije i više.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

makonda-tracker