vragolasto

Spreda SAVRŠENSTVO, od otpozadi bolje da NE ZAVIRUJETE: Nakon niza bajkovitih izdanja glumica zaprepastila Kan

0

Crvena kožna haljina iz Muglerove kolekcije izazvala je lavinu komentara 

GLUMICA HALJINOM IZAZVALA MNOGO KOMENTARA
GLUMICA HALJINOM IZAZVALA MNOGO KOMENTARAfoto: Jason Howard / INSTAR Images / Profimedia

Glumica Anja Tejlor Džoj jedna je od onih glumica koje smo navikli da vidimo u savršenim izadanjima vrednim divljenja.

 

Ipak, ona se odlučila da ovog puta pokaže i svoju drugu stranu, onu vragolastu i ponese haljinu koja definitivno privlači pažnju.

 

Anja je na crveni tepih u Kanu 22. maja izašla u skulpturalnoj crvenoj mini haljini iz Muglerove kolekcije za jesen 2024. koja je imala veoma smeo i super-seksi detalj na leđima: tanke crne kaiševe koji su se spušzali niz leđa i bok i u potpunosti otkrivali taj deo njenog tela.

 

 

Tejlor-Džoj je imala 3D detalje preko stomaka i ramena, a malu crvenu haljinu upotpunila je parom cipela Christian Louboutin sa veoma visokom štiklom i prepoznatljivom srebrnom narukvicom brenda Tiffani & Co.

 

Zvezda je svoj izgled završila smelim crvenim ružom, a platinasto plavu kosu je podigla u visok, čvrst rep koji joj se spuštao niz leđa. Od ostalih detalja moglo se zapaziti da nosi nekoliko trendi srebrnih prstenova.

 

1 / 4 Foto: Jason Howard / INSTAR Images / Profimedia

 

Govoreći o ulozi za GK, Tejlor-Džoj je napomenula da joj je ta uloga omogućila da uđe u ženski bes, dodajući da je "zahvalna" na šansi da igra Furiozu, ulogu koju je stvorila Šarliz Teron u filmu Pobesneli Maks: Put besa iz 2015.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Ne kupujte nove krpice da biste ih bacili - moda nas kvari 

 

makonda-tracker