ume da ostavi utisak

Za mamin kostim je trebalo 6 SATI, ali LENI JU JE ZASENILA: Ćerka Hajdi Klum je SENZACIJA na društvenim mrežama

0

Iako je njena mama uložila mnogo truda u svoje izdanje za Noć veštica, dan kasnije glavna tema je lepa Leni Klum

Leni Klum, ćerka Hajdi Klum, pošla je majčinim stopama
Leni Klum, ćerka Hajdi Klum, pošla je majčinim stopamafoto: leniklum/Instagram

Kada je reč o proslavi Noći veštica, obično su sve oči uprte u nemačku manekenku Hajdi Klum, nekrunisanu kraljicu ovog praznika.


Slavna lepotica svake godine tradicionalno 31. oktobra priređuje veliku žurku na kojoj okuplja slavne, a uvek može da se pohvali i najboljim kostimom.

 

Nije ni čudo, s obzirom na to da Hajdi Klum ne štedi ni vreme ni novac da ostavi utisak u Noći veštica, pa joj nije strano da provede mnogo sati maskirajući se uz čitav tim šminkera.

 

Ovo su samo neki od njenih kostima!

1 / 8 Foto: DARA KUSHNER / INSTAR Images / Profimedia


Izuzetak nije bila ni ova godina, kada je Hajdi došla kao prelepi paun, ali se čini da je njen kostim pomalo bio u senci njene ćerke Leni Klum.

 

Lepotica koja je pošla maminim stopama pojavila se na crvenom tepihu u kostimu inspirisanom likom Jagodice Bobice, ali prilično oskudnije odevena nego poznata junakinja iz crtaća. Nosila je svetloroze grudnjak i gaćice, kao i čarape preko kolena sa zelenim i belim horizontalnim prugama, a sve je upotpunila pink perikom i torbicom u obliku jagode.

 

1 / 5 Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

"Ono kad zaseniš jednu Hajdi Klum", "Hajdi je prelepa, a može da je ugrozi samo ćerka", "Leni je dostojna naslednica nemačke boginje"... neki su od komentara.


Leni Klum je, inače, najstarije od četvoro dece Hajdi Klum, a manekenka ju je dobila s italijanskim tajkunom Flaviom Brijatoreom. Nemica je zatrudnela posle kratke veze, a otac njene ćerke nije ostao uz nju. Ona se potom udala za pevača Sila, koji je usvojio Leni, a tek godinama kasnije, kao odrasla devojka Leni se zbližila sa svojim biološkim ocem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)


Hajdina ćerka je pre dve godine ušla u svet modelinga, a tada se pojavila na naslovnici nemačkog izdanja magazina Vogue. Leni i njena majka tada su dale zajednički intervju, u kom je Hadi otkrila zbog čega nije dozvolila ćerki ranije da krene njenim stopama.


Šesnaest godina je dobar uzrast za modeling – izjavila je Hajdi Klum. – Ako vam je dozvoljeno da vozite, možete da imate i nalog na Instagramu i pokažete lice. A to što možete da počnete u magazinu Vogue je neverovatna privilegija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

BONUS VIDEO

Zanosna Hajdi Klum

 

makonda-tracker