učimo od najboljih

Omiljeni stil Nataše Bekvalac osvojio Kan: Sofisticiran je, otmen & vanvremenski, a u svakoj kombinaciji izgleda šik

0

Veliki broj poznatih dama ovih dana je razmišljao na sličan način: postići sveden i vrlo elegantan look, ali tako da izgleda kao da se nisu previše potrudile

Tamara Kalinić na Kanskom festivalu
Tamara Kalinić na Kanskom festivalufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovogodišnje, 77. izdanje Kanskog festivala, ponovo okuplja najveće dive filmske industrije i najznačajnija imena u svetu mode, a na crvenom tepihu je uzbudljivo koliko se i očekuje od takvog događaja.


Već smo od početka Festivala imali priliku da vidimo niz interesantnih modnih kombinacija, veliki povratak Bele Hadid nakon duge pauze, kako izgleda nonšalantjiji stil slavnih, kao i kako se čuvene lepotice doteraju kada se očekuje glamur.


Pored jednog pomalo iznenađujućeg trenda, najbolje odevene žene planete su nam u Kanu sada predstavile i način odevanja koji se povremeno vraća u modu u velikim talasima, ali nikada nije out.

U pitanju su modna izdanja potpuno bele boje, pouzdan način da se postigle sveden, nenapadan, ali efektan i nezaboravan look.

 

Hanter Šafer u beloj Prada haljini na Kanskom festivalu
Hanter Šafer u beloj Prada haljini na Kanskom festivalufoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Potpuno bele kombinacije pružaju veoma čist i elegantan izgled koji deluje vanvremenski, a mnogi dizajneri uključuju ih u svoje kolekcije iz godine u godinu. Ostavljaju izuzetno šik utisak, a u all white stajlinzima izgledamo sofisticirano bez mnogo truda i suvišnih detalja.

 

Srpska pevačica Nataša Bekvalac često u posebnim prilikama bira baš sasvim bela statement modna izdanja već godinama, pa se na našim prostorima ovaj trend često vezuje za njen lični stil.

1 / 11 Foto: Milan Maričić/ATAImages

Bele modne kombinacije na 77. Kanskom festivalu

 

Jedno od najefektnijih belih izdanja ponela je srpska influenserka Tamara Kalinić, u veličanstvenoj kreaciji saudijske dizajnerke Eman al Ajlan.

1 / 5 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudsku divu Meril Strip videli smo u damskoj haljini na preklop modne kuće Dior.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Njena mlada koleginica Hanter Šafer u cottagecore Prada mini-haljini koju je upotpunila belom bandanom i naočarima za sunce s belim ramom....

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

...a kanadska manekenka Vini Harlou odabrala je heklano odelo kuće Tamara Ralph.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Selena Gomez pojavila se u beloj Self-Portrait mini-haljini u kombinaciji s belim slingback cipelama i naočarima s belim okvirima.

 

Selena Gomez na 77. Kanskom festivalu
Selena Gomez na 77. Kanskom festivalufoto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o trendovima sa Zapada

 

makonda-tracker