wow!

Jednom je bila slučajnost, drugi put — NAMERNO? Margo Robi opet pala u senku zbog ISTE glumice i njenog stajlinga

0

Mada su se svega tri dana ranije pojavile u gotovo istim haljinama, glumice su ponovo u modnom duelu na crvenom tepihu!

Margo Robi na ovogodišnjim Critics' Choice Awards
Margo Robi na ovogodišnjim Critics' Choice Awardsfoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Glumice Margo Robi i Emili Blant ponovo su ukrstile modna koplja na crvenom tepihu!

 

Zvezde (gle, čuda) "suparničkih" (po datumu premijera i popularnosti u bioskopima) filmova "Barbi" i "Openhajmer" ponovo su se pojavile u gotovo identičnim stajlinzima na crvenom tepihu, ovog puta na dodeli Critics' Choice nagrada u Los Anđelesu.

 

Margo Robi, začetnica aktuelnog barbiecore trenda, ponovo je odlučila da odloži svoje pink autfite u ormar i za ovu priliku spremila je vrtoglavo crveno izdanje. Na dodeli nagrada, gde je dobila nominacija za najbolju glumicu, blistala je u crvenoj Balmain haljini šivenoj za nju, kao i sa Lorejn Švorc dijamantskim nakitom.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

 

S druge strane, Emili Blant je stigla na dodelu sa suprugom Džonom Krasinskim u Armani Privé haljini, optočenoj crvenim šljokicama, na jedno rame, na kom se isticao glomazni floralni detalj. Isti detalj karakterističan je i za haljinu Margo Robi, s tim što je njena haljina drugačijeg kroja u predelu dekoltea.

 

Emili Blant u sličnoj haljini kao Margo Robi
Emili Blant u sličnoj haljini kao Margo Robifoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Ipak, na dva događaja, maltene jedan za drugim, glumice su ponele vrlo slične stajlinge. Prvi put je bila slučajnost, a da li je to bilo tako i ovog puta, svega tri dana kasnije?

 

Modni duel Margo Robi i Emili Blant na dodeli Governors nagrada

 

Margo Robi rešila je da prepoznatljiv barbie look na dodeli Governors nagrada zameni nešto drugačijim stilom, ali nije znala da je njena koleginica Emili Blant spremila gotovo isti stajling.

 

Margo Robi je, odbacivši svoj tradicionalni pink modni manir, inspirisan lutkom iz Malibua, ponela crnu dugu haljinu, sa prošivenim srebrnim detaljima u predelu dekoltea, duplo sečenu u struku, a reč je o modelu modne kuće Celine.

 

Margo Robi na dodeli Governors nagrada
Margo Robi na dodeli Governors nagradafoto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Emili Blant nosila je haljinu brenda Miu Miu, vrlo sličnu modelu koji je nosila Margo, a ona je stajling upotpunila Tifani nakitom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

POISTOVEĆUJEMO SE SA RUŽIČASTIM SVETOM: Sociolog objašnjava uzrok ogromne popularnosti filma Barbi! Sve je počelo MNOGO PRE FILMA

 

makonda-tracker