dodela governors nagrada

Gotovo isti model je nosila i druga slavna glumica: Margo Robi je spremila MODNI SPEKTAKL — a onda je usledio hladan tuš

0

Margo Robi rešila je da prepoznatljiv barbie look ovog puta zameni nešto drugačijim stilom, ali nije znala da je njena koleginica spremila gotovo isti stajling.

Margo Robi je ipak bila nasmejana na crvenom tepihu
Margo Robi je ipak bila nasmejana na crvenom tepihufoto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Nakon 81. dodele Zlatnih globusa u Los Anđelesu , ovaj grad bio je domaćin još jedne gala ceremonije, a reč je o dodeli Governors nagrada, koje dodeljuje Američka akademija za nauku i filmsku umetnost.

 

Crveni tepih bio je mali za sjajna modna izdanja slavnih zvezda i borbu za najstilizovaniju i najelegantniju damu večeri. Međutim, kada je reč o modnim događajima, uvek postoji bojazan da će se pojaviti neko u istoj ili skoro istoj haljini, a ta situacija desila se ženi koja je uvek do sada bila spremna da priredi modni spektakl — Margo Robi.

 

Glumica, koju smo nedavno videli u perfektnom pink izdanju na dodeli Zlatnih globusa, nameravala je da ovog puta donese nešto potpuno drugačije od barbiecore trenda koji je sama postavila nakon uloge u filmu "Barbi".

Ovog puta, red je bio na klasično i bezvremensko crno izdanje, ali ovakav "dres-kod" ispoštovala je i njena slavna koleginica Emili Blant, još jedno ime sa A-liste koje svet obožava.

 

Margo Robi je, odbacivši svoj tradicionalni pink modni manir, inspirisan lutkom iz Malibua, ponela crnu dugu haljinu, sa prošivenim srebrnim detaljima u predelu dekoltea, duplo sečenu u struku, a reč je o modelu modne kuće Celine.

 

Margo Robi rešila je da ovog puta ne ponese pink izdanje po kakvom je prepoznatljiva poslednjih meseci
Margo Robi rešila je da ovog puta ne ponese pink izdanje po kakvom je prepoznatljiva poslednjih mesecifoto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj look upotpunila je nakitom brenda Kwiat i parom Fred Leighton minđuša od dijamanata i platine. 

 

Emili Blant na dodeli Governors nagrada
Emili Blant na dodeli Governors nagradafoto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Emili Blant nosila je haljinu brenda Miu Miu, vrlo sličnu modelu koji je nosila Margo, a ona je stajling upotpunila Tifani nakitom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

POISTOVEĆUJEMO SE SA RUŽIČASTIM SVETOM: Sociolog objašnjava uzrok ogromne popularnosti filma Barbi! Sve je počelo MNOGO PRE FILMA

 

makonda-tracker