"bio je tako mršav"

"Bio je tako mršav!" Drastična transformacija glumca: Zbog uloge je bio spreman na sve, pa i da ne jede skoro NIŠTA

0

Njegov lik je živeo na martiniju i cigaretama i maltene nikad nije jeo, što je iziskivalo i transformaciju Kilijana Marfija.

Kilijan Marfi je zbog uloge u filmu 'Openhajmer' napravio drastilčnu transformaciju
Kilijan Marfi je zbog uloge u filmu "Openhajmer" napravio drastilčnu transformacijufoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Mnogi su glumci koji su spremni na veliku transformaciju zarad uloge poput Kristijana Bejla, Džejka Džilenhala, Metjua Mekonahija, a u toj grupi se nalazi i glumac Kilijan Marfi.

 

Njega je publika bolje upoznala i zavolela u seriji "The Peaky Blinders", u kojoj je pokazao koliko daleko može da ide zbog uloge i koliko je spreman da se da zbog nje.

 

On trenutno promoviše novi film "Openhajmer" u kojem tumači Roberta Openhajmera, oca atomske bombe, a njegova supruga na ekranu Emili Blant ispričala je koliko je bila dramatična njegova transformacija u filmu.  

- Imao je tako monumentalan poduhvat. Mogao da je jede otprilike jedan badem dnevno - ispričala je Emili koja je u gilmu igrala Kiti Openhajmer za Extra i dodala:

 

- Bio je tako mršav.-

 

Sa druge strane, Kilijan Marfi je odbio da ispriča kako je izgubio kilograme zbog uloge oca atomske bombe u filmu "Openhajmer".

 

- Volim da glumim svojim telom, a Openhajmer je imao izrazitu fizičku formu i siluetu, koju sam želeo da postignem- rekao je Kilijan za The New York Times u maju.

-Morao sam dosta da smršam, a radili smo na kostimu i krojenju, bio je veoma vitak, skoro mršav, živeo je na martiniju i cigaretama.- ispričao je glumac.

 

- Popušio sam toliko lažnih cigareta za Peaky Blinders i ovo. Moj sledeći lik neće biti pušač.-

 

Međutim, on nije želeo da ispriča kako je došao do ransformacije osim da "malo postaneš konkurentan sebi, što nije zdravo i da to ne savetuje".

 

Kilijan Marfi je bio izričit da neće koliko je kilograma izgubio niti na koji način. 

 

- Ah, ne. Ne želim da to bude Killian je izgubio toliko i toliko kilograma za tu ulogu.

Glumac je priznao da je utrošio veliku količinu energije snimajući projekat. 


- Spavaš nekoliko sati, ustaneš, pa ponovo. Trčao sam od lude energije – prešao sam prag do mesta gde nisam brinuo o hrani ili bilo čemu. Bio sam tako u tome, stanje hiper... hiper nešto. Ali bilo je dobro jer je lik bio takav. Nikada nije jeo.- 

 

BONUS VIDEO

 

Transformacija Nikole Rokvića

 

makonda-tracker