jeste li ga probali?

Seksepilno, zabavno, a bez mnogo truda: SVE devojke od stila su zamenile pantalone ovim SUPERTRENDOM proteklih nedelja

0

Trendseterke već neko vreme umesto haljine biraju još jednostavniji, ali vrlo interesantan izgled, koji ostavlja utisak bez obzira na priliku

Hajli Biber tako često bira ovakav stajling da to postaje njen zaštitni znak
Hajli Biber tako često bira ovakav stajling da to postaje njen zaštitni znakfoto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U svetu najpoznatijih ličnosti sveta, nije neobično videti slavne kako se šepure u vrlo smeloj odeći, a u poslednje vreme zavladao je još jedan takav trend. Sve više popularnih žena odriče se pantalona u korist mikro-minija, koja nesumnjivo privlači pažnju, interesovali se za modu ili ne.


Odevni predmeti dužine tek toliko da prekriju zadnjicu komadi su o kojima se priča, ali ubedljivo najpopularnije je nošenje predimenzioniranih džempera, sakoa, dukseva i košulja umesto haljina.

 

Trend 2023: Predimenzionirni gornji deo umesto haljine


Jedna od najvećih zvezda koja se prigrlile trend ultrakratke suknje je australijska glumica Margo Robi, koja je u njenoj domovini viđena dok je išla na ručak u dugačkoj košulji.

 

Glumica Margo Robi, koja je ove godine igrala u filmu 'Barbi', ponela je na ručku u Australiji dugačku košulju kao haljinu
Glumica Margo Robi, koja je ove godine igrala u filmu "Barbi", ponela je na ručku u Australiji dugačku košulju kao haljinufoto: Ghosty / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka manekenka Hejli Biber više puta je u poslednje vreme viđena u drsko kratkim suknjama, haljinama i predimenzoniranim gornjim delovima odeće.

Ona je pre nekoliko dana izašla na večeru u Sushi Park u dugačkom kašmirskom džemperu i oversized kožnoj jakni brenda Saint Laurent, pa su njene savršene noge bile u pravom planu.

 

Hejli Biber ponela je dugu jaknu i džemper umesto haljine
Hejli Biber ponela je dugu jaknu i džemper umesto haljinefoto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je uvek bila svojevrsni modni guru, Viktorija Bekam je među prvima počela da nosi takvu odeću, kada je u svojoj londonskoj kući pozirala u dugačkom blejzeru koji je ponela kao sako-haljinu kako bi naglasila nove čarape njenog brenda.

 

Viktorija Bekam pokazala kako oversized sako nositi kao haljinu
Viktorija Bekam pokazala kako oversized sako nositi kao haljinufoto: @victoriabeckham/Instagram

Osećam se kao da je ovo moja praznična uniforma, bez obzira na to nosim li hulahopke s kratkom haljinom, sa ovakvim sakoom ili s midi-haljinom – samo ću poneti čarape s monogramom – napisala je tada Viktorija.


Pevačica Tejlor Svift, koja je pre nekoliko dana ponela plisirani i karirani model Miu Miu mikro-suknje, nešto ranije je prošetala u ogromnom džemeperu kuće Stella McCartney koji je glumio haljinu, potvrđujući da ovaj trend bez sumnje dominira ove godine.

 

Tejlor Svift u jednostavnom i udobnom jesenjem izdanju
Tejlor Svift u jednostavnom i udobnom jesenjem izdanjufoto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BONUS VIDEO

Teddy jakna za jesen 2023.

 

makonda-tracker