savršena

Telo boginje, lice anđela i um koji zarađuje MILIONE: Evo ko je i zvanično NAJLEPŠA i NAJUSPEŠNIJA žena u 2023. godini

0

Lepa plavuša još jednom je ponela laskavu titulu časopisa "Maksim"

margo robi je najlepša i najuspešnija žena 2023.
margo robi je najlepša i najuspešnija žena 2023.foto: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Australijsko izdanje časopisa "Maxim" objavilo je, kao i svake godine, svoju godišnju listu "Hot 100" za 2023. godinu. Na njoj se nalaze najuspešnije žene iz celog sveta, iz obalsti zabave, sporta i pop kulture.

 

I ove, kao i prošle godine, prvo mesto je zauzela čuvena glumica Margo Robi, koja ovu poziciju ljubomorno čuva već četiri godine za redom. 

 

Odmah iza nje, se našla fudbalerka Sam Ker, a treće mesto je zauzela muzičarka Delta Gudrem.

 

 

- Naša godišnja "HOT 100" lista razvijala se u proteklih desetak godina. U 2023. ona nastavlja slaviti izvanredne australijske žene koje su impresionirale ili uticale na nas svojom sposobnošću, intelektom, humorom, postignućima, drskošću i neverovatnim talentima - izjavio je za medije Santi Pintado, glavni urednik "Maxima".

 

Margo Robi je ove godine postigla neverovatan uspeh maestralom ulogom Barbi u istoimenom filmu, pa javnost nije iznenađena ovim izborom. 

 

Lepa Margo proglašena je za najuspešniju glumicu 2023. godine
Lepa Margo proglašena je za najuspešniju glumicu 2023. godine foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

 

Osim uloge, koja će sigurno ostati upisana u filmsku istoriju, Margo je vredno radila i na produkciji filma buduću da u svom vlasništvu ima produkcijsku kompaniju "LuckyChap Entertainment".

 

Uloga čuvene barbike Margo je donela neverovatnih 12.5 miliona dolara što ju je vinulo među najplaćenije glumice u 2023. godini. Ona je takođe ogromnu svotu novca zaradila i u protekloj godini, a njena plata nadmašila je njene prethodni najviši honorar od 10 miliona dolara za blokbaster "Birds of Pray" iz 2020. u kojem je glumila Harli Kvin.

 

Bonus video:

 

I Sofija Milošević je pokušala da uđe u ulogu čuvene Barbi 

 

 

makonda-tracker