veličanstvena

To može samo Margo! Armani je oživeo kreaciju iz 1977, a rezultat je najženstvenija haljina na dodeli Zlatnih globusa

0

Jedna od najlepših žena na svetu prošetala je crvenim tepihom u jednom od najlepših izdanja do sad, a i te kako smo je prošle godine viđali u pink fantazijama

Australijska glumica na 81. dodeli Zlatnih globusa u Barbi modnom izdanju
Australijska glumica na 81. dodeli Zlatnih globusa u Barbi modnom izdanjufoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Na Beverli hilsu sinoć je održana svečana 81. dodela nagrada Zlatni globus, koja je okupila neka od najvećih imena u svetu filma.


Ekipa iza filma "Barbi", koji je svakako obeležio 2023. godinu, ostala je praznih ruku, ali je njegova glavna zvezda Margo Robi bila među zvezdama večeri.


Australijska glumica, koja je od početka promovisanja ovog ostvarenja nosila mnoga modna izdanja inspirisana Barbikom, a sada je ponela jednu od čuvenih toaleta popularne lutke.

Margo Robi nosila je kreaciju koju su modna kuća Armani Privé i ona dizajnirali da bi rekreirali izgled lutkice Superstar Barbie iz 1977. godine.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER


Jarke pink nijanse i u potpunosti prekrivena šljokicama, ova haljina ima bretele koje formiraju oblik slova V i suptilan dekolte, a ona je pripijena uz telo i ističe glumičinu savršenu figuru. Poseban začin je boa od tila koja pada do poda i ima efektne volane, a Margo je sve – kako drugačije – upotpunila ružičastim Manolo Blahnik zatvorenim sandalama, takođe izrađenim specijalno za nju.

 


Tu je i klasična clutch torbica pink boje koje potpisuje Judith Leiber, a glumica je uz sve ponela i dijamantske minđuše i prsten juvelirske kuće Lorraine Schwartz.


Barbiecore – pink trend koji je postavila Margo Robi


Čim su osvanule fotografije sa snimanja filma "Barbi", nakon što smo videli Margo u ružičastim modnim kombinacijama, svet je zapao u groznicu pink nijansi. Do premijere filma u julu 2023. već je zavladao trend nazvan barbiecore, koji podrazumeva estetiku inspirisanu Barbikom, a to je, naravno, značilo mnogo, mnogo roze boje.

 


Svemu je dodatno doprinela kolekcija modne kuće Valentino i Pjerpaola Pičiolija Valentino Pink PP Collection za jesen i zimu 2023. godine, koja je najavila pravu opsesiju.

 

Kristen Mekmanami u pink kreaciji na reviji brenda Valentino
Kristen Mekmanami u pink kreaciji na reviji brenda Valentinofoto: Valerio Mezzanotti / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uskoro su slavne dame počele da nose pink kapute, na svakom koraku smo viđali monohromatske ružičaste modne kombinacije, a iako ovaj trend postepeno jenjava – teško da ćemo mu skoro videti leđa!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Premijera filma "Barbi" u Beogradu

 

makonda-tracker