u barbi stilu

Margo Robi je sebi jedina konkurencija! Haljina koju je spremila za after je iznenađenje koje niste znali da vam treba

0

Baš kad pomislite da Margo Robi ne može da izgleda bolje i da odabere lepšu haljinu, ona – samo nekoliko sati kasnije – natera modni svet da uzdahne

Margo Robi na 81. dodeli Zlatnih globusa
Margo Robi na 81. dodeli Zlatnih globusafoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Sva velika okupljanja poznatih ličnosti u Holivudu obično podrazumevaju i afterparti, a slavne dame nakon raskošnih i bajkovitih kreacija presvlače se u udobnije haljine za noćni provod.


Izuzetak nije bila ni ovogodišnja dodela Zlatnih globusa, posle koje su se slavni okupili u hotelu The Beverly Hilton.


Tu je bilo mnogo slavnih koji nisu dobili pozivnicu za ceremoniju dodele Zlatnih globusa, uključujući Rijanu i ASAP Rokija, a dok su svi spremili nešto sasvim drugačije od onoga u čemu smo ih videli na crvenom tepihu – Margo Robi je sve iznenadila svojim stajlingom.

Australijska glumica, koja je 2023. bila najpopularnija holivudska zvezda zbog uspeha filma "Barbie", pojavila se u crnoj varijanti toalete koju je nosila na Zlatnim globusima.

 

Margo Robi na afterpartiju posle dodele Zlatnih globusa
Margo Robi na afterpartiju posle dodele Zlatnih globusafoto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U pitanju je kreacija iza koje stoji modna kuća Armani Privé, a Margo je nekoliko sati ranije pozirala u pink verziji ove haljine.


Ovaj toaleta je omaž Barbi, čuvenoj lutki koju je glumica igrala u filmu Grete Gervig, a inspirisana je look-om Barbike Superstar Barbie iz 1977. godine.


Reč je o modelu s bretelama koje obliku slovo V i nenapadan dekolte, pripijena je uz telo i ravnog kroja, a Margo ju je upotpunila detaljem od tila, s volanima.

 

Margo Robi na afterpartiju posle dodele Zlatnih globusa
Margo Robi na afterpartiju posle dodele Zlatnih globusafoto: Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sve je bilo identično kao u izdanju za crveni tepih, uključujući Manolo Blahnik zatvorene sandale i Judith Leiber clutch torbicu, ali u crnoj boji.

 

Ako je recept dobar, zašto ga menjati?

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako se pravi Barbi pasta?

 

 

 

makonda-tracker