(foto)

Kajli Džener na meti podsmeha: Ona je milijarderka, trendseterka, ali sigurno ste u ovom trenutku lepše obučeni od nje

0

Trenutno ste u trenerci, duksu i kućnim papučama? Ako pitate internet, i to je bolje od onoga što su influenserka Kajli Džener i njen tim stilista smislili

foto: 1 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: 1 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Najmlađa članica klana Kardašijan-Džener, polusestra Kim Kardašijan i ćerka Kris Džener i Kejtlin (ranije Brusa) Džener prva je u ovoj slavnoj porodici koja je došla do prve milijarde.


Bilo je kasnije sporenja o tome da li je ona zaista zaradila milijardu dolara ili ne, ali je Kajli Džener nesumnjivo jedna od najuticajnijih mladih devojaka današnjice. Njen profil na Instagramu prati 375 miliona ljudi, fotografisana je na svakom koraku, skoro sve što stavi na sebe postaje instant-trend, ali... To ne znači da ne ume da pogreši, zar ne?

 

Mejkap, internet i rijaliti zvezda svojski se potrudi da izgleda efektno svaki put kad izlazi iz kuće, pa je tako za nedavn porodičnu večeru u restoranu Casa Vega odabrala vrlo interesantan spoj.

 

1 / 5 Foto: 1 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Ona je uslikana kako iz svog skupocenog automobila izlazi u beloj mini-haljini Aleksandera Venga, kreaciji Bardot, koja otkriva ramena i prilično je jednostavna i svedena, a u prvi plan ističe Kajlinu figuru u obliku peščanog sata. Međutim, način na koji ju je kombinovala nije najsrećniji.


Kajli je, naime, ponela obuću i aksesoar istog dizajnera, a najviše podsmeha izazvala je visokim čizmama s nojevim perjem. U pitanju su svetlucave pink čizme sa špic-vrhom i visokim štiklama koje imaju ekscentrično roze perje, a uparila ih je sa crnom torbicom u obliku srca koja je u potpunosti prekrivena perjem.


"Ova žena ima milijardu dolara, nosi skupe dizajnerske komade i ja sam u trenerci bolje odevena od nje", "Dragi Bože, samo da ne pretvori ovu neprijatnost u trend", "Toliko para, stilista i osoblja i opet izgleda jeftino", "Milijardu dolara i nula modnog ukusa"... neki su od komentara.

 

 

 

 

makonda-tracker