modna inspiracija

Suknja + čizme = spoj iz snova! 3 najbolje ideje za svačiji omiljeni jesenji autfit

0

Kako kombinovati suknje i čizme tako da izgledate kao da ste spremni da pozirate za modni časopis? Evo nekoliko trikova...

foto: Jackson Lee / Splash / Profimedia
foto: Jackson Lee / Splash / Profimedia

Možda su dani pomalo sumorni u odnosu na sunčanje letnje, ali daleko od toga da nam jesen ubija modnu inspiraciju. Naprotiv, jesenja sezona uvek sa sobom nosi određeni entuzijazam pri biraju odevnih kombinacija, a najviše nas inspirišu zemljani tonovi poput braon, bež, maslinastozelene, oker i kaki, kao i druge moćne nijanse iz jesenje palete poput narandžaste, burgundi, tamnoljubičaste...


Pored toga, druga polovina godine pruža nam mogućnost da budemo vrlo kreativni u modnom izrazu jer postoji mnogo uzbudljivih kombinacija kojima je nemoguće odoleti. Najpopularnija se zna – spoj suknje i čizama!

 

Iako je maltene sve dozvoljeno kada je reč o ovakvom stajlingu, imajte na umu da će najbolje izgledati ako ih kombinujete na neki od ova tri načina.

 

 


Odabrali čizme do kolena ili pre ko njih, najbolji način da ih nosite jeste uz kratak donji deo odeće. Mini-suknja je, dakle, proveren način da izgledate vrlo efektno u jesenjim danima, posebno ako se opredelite za neki model upečatljivog dezena, poput karirane, tufnaste itd.

 

 

  • Midi ili maksi-suknja & kratke čizme

 

 

Sasvim suprotno, ukoliko birate dužu suknju, zaboravite visoke čizme i odlučite se za neki model do gležnjeva. Tako ćete postići savršen balans, a uz ovaj spoj možete da ponesete košulje, džempere, rolke, blejzere... I uvek će izgledati sjajno!

 

  • Kakva god suknja & kombat čizme

 

 

Kada je reč o čizmama inspirisanim army stilom, koje su ultrapopularne proteklih nekoliko sezona, s njima gotovo da nema greške. Svakoj kombinaciji daju pomalo edgy crtu, prikladne su za svakodnevni stil u mnogim situacijama, a izgledaju jednako trendi i sa plisiranim midi-suknjama i s kožnim minićima.

 

 

 

makonda-tracker